ööh...?

Hejj!
Jag var sjuk idag igen:/
Jag tkr det är såå tråkigt! Men så är det...
Har tittat på TV, film och läst hela dagen tyyp. Har haft tråkigt, kan man väl säga...
Men boken jag läste var ju allt annat än tråkig! Den var så spännande, så bra och det hände saker hela tiden!
Ahh, sånt jag gillar. Jag har suttit och sagt: öhh...? hela dagen. Har också fått rinnande näsa, snacka om jobbit!
Men  ni ska få Dagens låt och Dagens ord/mening nu, sen kmr jag inte lägga in fler inlägg sen...

Dagens låt:
Waka Waka Shakira
Dagens ord/mening: Sommaren


Jag har en andledning till både låten och ordet, för det hänger faktiskt ihop.
Första g. jag hörde Shakiras nya låt var på sommaren, när jag var med en av mina kompisar, som jag kommer väldigt bra överens med. Vi ar på stranden då det var någon som öppnade ett fönster och musiken bara dånade ut, och man ville bara dansa! så det gjorde vi, vi dansade mitt på gatan och skattade jätte mycke. Men det där var väl egentligen  inte första g. jag hörde den, jag hade ju hört den hela sommaren, men det var just i det ögonblicket, som jag fattade hur mkt den låten betydde för mig<3
Och jag har älskat den sommar- hiten i en väldigt lång tid, och det kmr jag fortsätta göra!;)

Sorterar tidningar

Shoo!
Just nu sitter jag och sorterar tidningar. Har varit sjuk idag igen. Kommer nog vara det ett tag. 
Men sjuk blir vi ju alla. Tänkte att ni skulle få Dagens låt och Dagen ord/mening;P
Har lyssnat på Radio hela dagen, för det tycker jag är så kul, och jag blir glad av radio. Så det passar utmärkt när man är sjuk. Danny- in the club har spelats flera g. och man börjar väl bli liite trött nu, och det är ju inte meningen att man ska tröttna på musik, men ivilket fall som helst ska ni få Dagens låt och Dagens ord/mening.

Dagens låt: Maroon 5- Misery

Dagens ord/mening: Kärlek vid första ögonkastet


Ingen aning var jag fick den meningen ifrån, eller om det stämmer, men den bara poppade upp i huvudet på mig idag.
Men nu måste jag dra. Hejdå!
//Felixiz

Hello!

Hejsan!
Sitter här och hostar som en galning. Snackar lite mått med min bästis. Vet att klockan är rätt mycket och att dagen har gått fort. Men jaa.... Imorrn har jag ingen aning om vad som händer. Jag ska snart sticka, läsa en bra bok och titta på TV eller nåt, ingen aning. Men är helt slut, hostar liksom som en galning som sagt, och det tar ju såklart på krafterna. Detta blir sista inlägget för idag. Så ni vet det;)
Men det kmr fler inlägg imorrn, vet inte hur många, kanske ett med Dagens låt och Dagens ord/mening. Sen kanske det blir ett extra. Men eftersom jag är sjuk, så tänker jag inte vara inne på datan så mycket.
Hejdå, sovgott(när det blir dags för att sova) och ha det så bra tills imorrn, där det kmr Dagens låt och Dagens ord/mening. Men det är imorrn, så försök hålla ut. Hejdå!<33    //Felixiz

Sjuk idag

Godeftermiddag!!
Idag har jag varit sjuk. 
Idag har jag haft otroligt tråkigt, vilket man oftast har när man är sjuk. Jag har gått runt och haft tråkigt, har gjort lite läxor så att man slipper göra de imorrn och på torsdag.
Tänkte iaf ge er Dagens låt och Dagens ord/mening, för det har jag ju inte gjort:b
Jaha, då är det väl bara att ge er den efterlängtade låten och det efterlängtade ordet eller meningen.

Dagens låt: Viktorious- When We Were 10
Dagens ord/mening: Även om det inte verkar vara så som du tror kanse det ändå är så. Allt är möjligt, men ta inget för givet

Ja, varsågoda;P
Kanske lägger in fler inlägg senare, men jag kan inte lova något...
Men ha det gött och håll utkik!!<3           //Felixiz

Noo!

Hallojsan!
Jag är tydligen sjuk... Uch! Men jag tänkte att jag var tvungen att ge er Dagens låt och Dagens ord/mening. Imorgon kommer jag nog inte kunna skriva så mycket. Kanske inte ge er mer än Dagens låt och Dagens ord/mening. Jag kmr antagligen inte må så bra, som ni kanske förstår...?
Men nu ska jag väl snart gå och krypa ner i min säng, titta på TV och sen sova. Jag är jättetrött!
Inte konstigt, När jag är så sjuk. Men ni ska i vilket fall som helst få Dagens ord/mening och Dagens låt!!

Dagens Låt: Skillet- Lucy
Dagens ord/mening: Mihi:3


Antar ni vill ha andledning till mitt så vackra ord?<33
Jo, varje g. jag gjorde något, eller nån sa nåt, poppade ordet "Mihi" upp i huvet och smaylisen ":3". Hahhha, verkligen kul asså.
- Okej, då ska vi ha SO.
Mihi:3
- Vem tycker att det är tråkigt att spela Kula?(ingen sa det)
Mihi:3
Alltså, verkligen konstigt! Vem har liksom ett så ramdom ord som poppar upp hela tiden?:P
Men iaf, Nu måste jag dra... Men ha det så gött!!
//Felixiz

Brrr...

Halloj!
Idag har jag gått runt och frysit, eftersom jag håller på att bli sjuk, tror jag. Inte konstigt isåfall, Eftersom vissa av mina kompisar går runt och hostar.
Men jag Vill inte bli sjuk! Det vill väl ingen??D:
Men jag kommer ju antagligen bli sjuk:(
Snart ska vi ha prov. Onsdag. Och sen prov på över 40 ord på fredag. Spanska på torsdag+ mattetabellerna. Snacka om mycke!!
Idag har jag som sagt inte mått så bra så dagen har ju inte varit så bra på det sättet... Men sen har vi gjort roliga saker på Svenskan(Bästa ämnet denna dagen). Sitter här och försöker "plugga". Men det är så jobbit när man fryser, hostar och är yr. Det kanske man kan fatta... Hoppas det blir roligare imorrn!;D
Jag kommer inte lägga in fler inlägg idag, så att ni vet det, för jag måste fixa lite saker till skolan.
Kanske det blir något litet inlägg ikväll, med dagens låt och ord/mening, men inget kan jag lova. Såklart ska ni få dagens låt och dagens ord/mening idag, men när vet jag inte. Men ha det gött!!:)//Felixiz


Dagens låt;D

Hej hej! Nu har jag varit ute och gått, bakat, gjort läxor, Skrivit Horse Power i flera timmar och städat lite. Sen har jag osså varit ute i trädgården. Puh! Mycket. Men jag tänkte att ni skulle få dagen låt nu.
Dagens låt: Skillet- Yours To Hold
Dagens ord/mening: ta vara på varje sekund


Bild BOMB- Bilderna sen igår



Ja, då har ni fått Bilderna jag pratade om. Natur bilder. Vi hade verkligen jätteskojj!!<3
//Felixiz

Bild BOMB


Jag är så ledsen

Först vill jag bara säga förlåt för att jag inte bloggade igår... Men det var Earth Houer och det vill man inte missa.
Så det blev väldigt sent och tillslut orkade jag bara inte logga in på datan. Men idag tänker jag blogga lite mer än igår. Jag stack inte till Nizzan idag, känner att jag måste göra andra saker, men jag bryr mig om honom! Alltså, jag brukar inte lägga något framför Nizzan, utan han kommer alltid först, vilket fall som helst. Enda g. jag skippat att åka till honom har varit när jag varit extremt sjuk. Jag känner mig också ganska krasslig idag. Men inte så att jag skippar er. Nä Nä! Absolut inte. Men jag är så ledsen Nizzan... Men nästa söndag tänker jag Absolut åka till honom! Inte missar jag honom två g. irad! Nej, uch! Men åter till er. Jag glömde lägga in bilderna fr. igår, så det tänker jag göra lite senare. Så då har ni något att se fram emot. Och glöm inte att det kmr komma Dagens låt och Dagens ord/mening!! Så håll utkik, jag lovar att det snat kommer komma lite bilder;) Ha det gött!!
//Felixiz

En rolig låt på youtube! :)

Lyssna på den här låten! :p

Fixar Layout...

Hemma igen. Har varit ute med Sosso. Vi hade jättekul!!:D
Just nu håller jag på att fixa en ny layout till bloggen. 
Snart börjar asbra program. Tänkte skriva lite på min berättelse "Horse Power" lite senare. Jag måste snart bli klar med den. Jag kmr blogga lite senare osså. Det blir väl inte lika många inlägg som igår, men lite blir det väl. Kommer slänga in lite bilder fr. idag lite senare, så vänta och se. Håll utkik helt enkelt!;D Ha det Gött!!
//Felixiz

Lördag Förmiddag

Tjoo!!
Snackar med Sosso( min bästis) och lyssnar lite på musik. Jag ska snart ner och äta lunch. Har ingen aning vilken låt jag ska ta till dagens låt... Jag har ju lyssnat väldigt mycket på SKilleT, så det blir ju självklart en SKillet- låt då.
Dagens ord/meing vet jag redan. Det är nog inte vad ni tänkt er, men något väldigt viktigt som man ska tänka på var man än befinner sig. Och det är en mening.
Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken låt jag ska ta... Och inte vet jag heller vad jag ska göra idag. Det är lördag förmiddag och dagen håller på att övergå till efter´middag. Mm... Har ni sett vårblommora? Nice, I Know;D
Men alltså jag vet inte vad jag ska hitta på idag. det var planerat att skiva på Horse Power, men det var igår det. Idag ska jag nog vara med min bästis. Det är nästan helt bestämt. Det ska bli så kul! För vi har inte träffats på jättelänge, men dock pratat med varandra i telle varje dag.
Hahha. Vi är telle- nördar kan man säga...x) Håll utkik efter fler inlägg för det kmr säkert fler, I promise!
Ta hand om er
medan ni väntar på mer
bloggen här
när jag finns där
som kan skriva till er
så vänta på mer!

Dagens låt: Monster- Skillet
Dagens ord/mening: Tänk så bra ni har det. Sluta klaga, och vänd det negativa till det possitiva//Felixiz

Lördag Morgon

Tjenaa!!
Jusst nu sitter jag och lyssnar på musik, SKilleT, of course!
Har lyssnat på musik sen jag vaknade;P
Antar att dagens ord blir musik elr nåt;P
Skulle inte vara konstigt. just nu är klockan 08.16. Ja, jag vet att det är en tidig lördag morgon, men jag vaknar nästan alltid vid denna tiden på helgerna. Helt sjukt, jag vet! Men sån är jag. Jag vill inte att det ska vara så, men så är det. Fast det finns ju såklart positiva saker med att vakna så här tidigt, även om ni kanske inte tror det...
Jo, för det första så försvinner inte dagen pga att man inte sover bort den. Sen så får man uppleva så mycket mer när man vaknar så här tidigt. Ja, jag vaknade ju inte 7 eller så... Ni kanske tror halv 8, men nej.. tidigare än 8 och 7.... Halv 7. Helt sjukt! Jag vet! Men jag tror jag vaknade av solen eller fågelsången utanför. Och då får man ju faktiskt inte klaga, eller hur?;P
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ringa en kompis? A, det blir nog så. Sen ska jag bara vara ute i naturen hela dagen, vilket jag faktiskt brukar göra på helgerna(även på vardagarna), eftersom jag är en sån naturmänniska. Jag älskar verkligen naturen! Så det blir nog så, att jag sticker ut och är i naturen. Hahha, låter som en vuxen, men jag äääälskar verkligen naturen! Ikväll är det rätt så bra pogram.
Körslaget- Vet inte riktigt om jag ska titta på det. Kanske... Eller kanske inte... eller... (kl. 20.00)
National treasure- På 4:an om någon är intresserad. En actionäventyrs film(kl:21.30)
The Bourne ultimatum- på 6:an. Även det en Actionfilm. (kl: 21.00)
Sen finns det ju fler, men detta är väl kanske kvällens höjdpunkter...
Ska snart läsa på boken jag läste igår. Alltså... OMG VAD BRA BOK!!
alltså, fr. mig får boken 10/10 poäng. Ja, den är faktiskt riktigt bra. Vet inte riktigt vad boken heter, för den har liksom "inget namn". Låter skumt, jag vet, men den har verkligen inte något namn!
Men nu måste jag bara fortsätta läsa på boken som jag slutade läsa igår. Ha det gött!!
//Felixiz

Läser as bra bok!

Just nu läser jag en asbra bok! Jag sitter och snackar med min bästis Sosso på Skype. Vi snackar varje dag, i telefon och på Skype. Och varje fredag är vi inne på datan och spelar spel, och lyssnar på musik.
Men iaf, just nu sitter vi och läser i våra asbra böcker! alltså, då menar jag verkligen ASBRA böcker! vi är liksom uppslukade, kan inte göra nåt annat än läsa, läsa och läsa. Så nu måste jag bara läsa vidare. Jag kommer inte blogga mer ikväll men jag bloggar säkert mer imorrn, Lördag. Ett litet inlägg blev ju detta, men jaa, måste ju informera er om när jag kmr blogga o inte blogga. elr hur?;)
Så sov gott, Ha det gött och håll utkik efter fler inlägg imorrn!!
//Felixiz

Äter Äpple;D

Hej! Nu sitter jag här och äter äpple. Så kul jag har det. Ett stort, grönt äpple till efterrätt. Hahha.
Ska snart skriva vidare på Horse Power. Det är en historia jag skriver, som är lite verklighetsbaserad. Det är en bok full av mysterier, Hästar och mycket konstiga, svarta typer som går runt och verkar snälla, men som egentligen är väldigt, väldigt onda. Jag gillar verkligen den berättelsen, för jag blir så glad när jag tänker på det som händer där. Allt vill jag ska bli verklighet! Men, det är ju förståss omöjligt.
Det som jag gillar som ni kanske nu vid detta laget har förstått är:
Hästar
Horse Power
Skillet
sen finns det ju fler saker, men detta är väl de sakerna som ni kmr få höra många g. Framförallt Skillet, och hästar. När det gäller dagens låt så har jag ju nästan bara låtar av SKilleT. Sen tänker jag på Nizzan varje dag och slänger in bilder på hästar lite då och då. Jag älskar ju hästar!!
tänk att klockan snart är 8! jag som tänkte njuta av Fredagen och chilla, ja, se nu. Nu är ju fredagen nästan slut ju! Nooo!! Men jag har ju Lördagen på mig att slappa. Sen på söndagen ska jag förbereda inför skolan och hälsa på Nizzan. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, men ni kan ju hålla utkik! Det kanske händer att jag skriver något lite senare ikväll. Men tills dess, och till imorrn(och alltid), Ha det gött!!<33
//Felixiz

Musik är Livet

Hej igen allesammans!
Har ni tänkt på en sak? Musik är livet. Jo, det är sant. Musik är Livet. Vad skulle livet vara utan all musik? Tänk, Sverige blev ju känt tack vare musiken, kan man säga. Abba. Tänk om Abba inte funnits!! Ja, så tråkigt!Men musiken har ju funnits låångt innan det, låångt tillbaka i tiden.
Jag har inte hunnit blogga på några timmar nu, men jag har gjort massa andra saker.
Och nu ska jag tydligen sticka igen. Nu ska jag äta. Men håll utkik efter fler inlägg, för de kmr väl snart fler antar jag. Jag kommer nog blogga det mesta av kvällen, så håll utkik!Ha det gött!!
//Felixiz

I Love Nizzan


Dagens låt

Så, då har man ätit vofflor och lyssnat mer på musik. Jag åt ju upp för ett bra tag sen, men iaf.
Nu ska ni få Dagens låt och Dagens ord/mening!!
Jag tror redan att vissa av er har listat ut vilken dagens låt är. Igår var det Hero(Skillet), och idag ska det bli...
Dagens låt: Monster(SKilleT)
Dagens ord/mening: Blåmärke

Okej, jag antar att ni vill ha en förklaring till Dagens ord Blåmärke?? :P
förstår er. Jo, imorse när jag vaknade hade jag blåmärke på armarna. Och rejält ont. Det var bara för att jag hade jätte kul igår med mina kompisar, men jag slog mig ibland, av nån konstig andledning. Jag menar, jag brukar aldrig slå mig, och plötsligt slår jag mig och får blåmärken överallt! Hopplöst! Men iaf, det är därför Dagens ord är Blåmärke. Hahha. Imorgon är det lördag!!:)
Jag har inte planerat dagen men jag antar att det kommer bli grymt kul!! Fast jag brukar mest slappa på lördagar, och veckans viktigaste dag, enligt mig, är Söndan. Jag vet att många av er HATAR den dagen, men för mig så betyder den väldigt mycket. Jag får träffa Nizzan, veckan är över(liite tråkigt faktiskt) och en vecka kmr börja. Sen hittar jag på så mycket roliga saker på söndan så den blir väldigt rolig för mig;D
Nu ska jag snart börja läsa på en mycket bra bok. Den har fått jätte bra omdömme och jag vet att den är riktigt bra!
Så ha det gött!!
/Felixiz

Voffeldagen(snabbt inlägg)

Hej igen! kom nyss på att det ju är voffeldagen idag! nästa vecka är det april, 1 april. passa då på att lura alla, men inte för elaka skämt va?:D
ska ner och äta vofflor nu. Hahha. ska sticka igen :P Ha det gött!!
//Felixiz

Äntligen Fredag!!

Hej!!
Nu är det äntligen fredag!!Men dan har väl kanske inte varit den bästa fredagen. Helt okej, men inte den bästa(kanske för att den bästa fredagen i mitt liv inte inträffat ännu). Vi började med att ha kemi. inte det roligaste ämnet precis, eftersom vi bara skriver på lektionerna typ. Efter Kemin hade vi matte. Det gick bra och jag hann med mycket,ca: 4 sidor i en bok och en sida i en annan bok. Och då var det ändå ganska mycket text.
Sen hade vi rast. Alla hängde i sandlådan och "spelade kula". Kul att nån fortfarande tycker om det. Jag tröttnade på det förra året, om inte tidigare... Sen hade vi Engelska efter rasten, och vi hade test(glostest) och vissa redovisade deras arbete. Dom var verkligen duktiga!:D
sen hade vi lunch(redovisningarna tog ett tag....). Det var inge vidare gott; mos och tomatgrattinerad fisk samt grönsaker till. Jag åt inte så mycket.
På rasten var jag med mina kompisar. När rasten var slut gick vi in i byggnaden och hade vår sista lektion, där man får göra lite vad man vill, som har med arbetet i skolan att göra. Vi slutade lite senare än vad vi skulle sluta. Men allt hänger inte bara på oss elever, utan det är också lärarna som förlänger tiden. Men iaf, nu är jag hemma igen och lyssnar på Monster med SKilleT. då kanske ni kan gissa vilken låt som blir dagens låt??
Hahha. Slänger in Dagens låt och Dagens ord/mening liite senare, så har ni något att se fram emot.
Men nu måste jag dra. Ska njuta av min fredag som jag längtat såå mycket efter, och bloggar vidare lite senare.
Ha det gött!
//Felixiz

Godmorgon!

Godmoron allihopa!!
Hej och godmorgon. då har jag också vaknat. Igår hann jag tyvärr inte blogga på kvällen men idag ska jag försöka blogga lite fler g. Idag är det engelska läxa och matte läxa på schemat. Eller, vi ska göra test i engelskan och sen ska vi lämna in matteläxan. Men matteläxan är redan inlämnad och Engelskan kan jag;D
Igår skrattade jag asmycke, på kvällen asså. Jag tittade på klipp på Youtube, bla på Skillet. I Love SKilleT!!
De skämtade asmycke och jag satt och typ höll på att trilla ner på golvet så mycket jag skrattade. Jag brukar faktiskt inte skratta så mycket när jag tittar på Komedi filmer eller "roliga" klipp, men denna g. gjorde jag det. Hahha, snacka om kul!! jag skrata fortfarande åt det!! men nu måte jag gå ner och fixa iordning mig. Klockan är ju iochförsig bara halv 7, men jag har varit uppe sen 6(fråga mig inte varför) så nu tycker jag att jag kanske borde fixa iordning mig. Så jag blogga vidare sen. Ha det gött!!
//Felixiz

Klar med läxorna

Nu är jag hemma igen. Och inga läxor har man. Eller joo, men jag är redan klar med alla;D
Skönt att slippa läxorna. Att inte liksom ha läxor som ligger i en hög över en.
Idag hade jag jätte kul. Jag var med mina kompisar och vi hade verkligen jättekul!
Nu sitter jag här och lyssnar på Skillet. Ska snart gå ner och öva på Spanskan. Vi har ju läxan till på torsdag nästa vecka, men jag vill se om jag kan de. Idag hade vi prov på spanskan. Det var enkelt, men i slutet skulle vi berätta om oss själva och då hade jag typ hjärnsläpp och hittade inte de rätta orden för att skriva en bra och förståelig text. Men jag tycker det gick hyfsat bra iaf. Ikväll ska jag bara chilla och titta på TV. Lyssna på musik hela kvällen eller något. Så vi hörs väl senare, antingen ikväll eller imorron. Ha det gött!!
//Felixiz

Hemma igen

hej igen! nu är jag hemma igen! men jag ska snart sticka igen. bara ett snabbt tag, så jag bloggar nog vidare mot kvällen. skoldagen idag var hyffsat bra. gympan var ju inte den allra bästa, men okej. vi hade såndär tråkig gymnastik. man kan ju inte tycka om allt.
Dagens låt: Skillet- Hero
Dagens ord/mening: Döm inte saker efter vad du tror, utan testa på det och bestäm sen vad du tycker om det.
Jaha, men jag får nog dra snart. Så vi ses senare!!Ha det gött!!
//Felixiz

Hej igen!;D

Då har man vaknat. det blåser hur mycket som helst där ute! trodde först det var nån slags snöstorm, men sen fattade jag att det bara var en vanlig storm. Haha;D
Ska snart ner och äta frukost, för det har jag inte gjort ännu, eftersom klockan bara är halv 7. Inte konstigt att man inte är så värst hungrig... Men jag bloggar vidare lite senare idag. Så ni får ha det så gött!!
//Felixiz

snart klar med läxorna

då är man snart klar med läxorna. bara svenskan klar, en berättelse om min sommar. alltå, inte denna sommaren eller nån som varit, utan en påhittad sommar. det går sakta. jag är på sida 25 och har bara kommit till lunch-tid. Uch! lite jobbit att skriva så mycket. men snart är jag väl klar... Hoppas jag.
jag saknar Nizzan mycket(en häst jag rider). Han går nog runt i hagen och jagar de andra hästarna just nu.
han är ju ett busfrö med mycket energi. snart är det förhoppningsvis sommar. Skönt att slippa kylan(även om vintern inte har varit så kall. har man bara rätt kläder fryser man inte).
Tänk er:
En sommarkväll i juni. det är varmt i luften och fåglarna sjunger sin vackra sång uppe i trädkronorna.
Gräsmattan är nyklippt och doften från gräset borrar sig in i dina näsborrar.
Du lutar dig tillbaka i en solstol och andas ut.
Nån i kvarteret grillar och doften blandas med doften från det nyklippta gräset.

Musiken dånar ut från din mobil.


oh! Nu längtar jag ju bara mer. Jaha. Jag får nog fortsätta skriva. Hejdå!
//Felixiz

Pluggar...

jaha, då är man hemma igen. skoldagen var helt okej. Först Spanska, sen "klassåd". sen skulle vi egentligen ha rast, men de flesta av oss ville fixa iordning till "filmstunden". så medan vi fixade iordning lyssnade vi på musik. nice!!;D
sen tittade vi på filmen och den var faktiskt riktigt bra. inte som jag tänkt mig, men rolig och bra. BETYG: 4,5
sen skulle vi ha lunch efteråt och ja... man var ju förstås proppmätt, så mycket mat på atllriken blev det ju inte precis... men godiset var ju gott, mycket godare än blodkorv och "potatisbullar".;D
sitter här och gör läxor...
musiken är på högsta volym och med musik går ju arbetet bättre och fortare. alltid;)
men nu måste jag fortsätta med läxorna, så jag bloggar vidare om en stund.
//Felixiz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0