Unik


-U N I K- 

I´m Home


Frosten är borta men det är ändå väldigt kallt. 


I´m home again. Har varit bora på Konfa läger, och haft det lagom mysigt ^^ 
Kommer uppdatera senare, men just nu är jag sjukt trött så jag tar en liten paus och återkommer imorgon. Hejdå<3 

Walking On Sunshine


Thinking of You♥


This Or That

Kör igång en This Or That nu när jag vet att uppdateringen kommer bli lite dålig. När jag återkommer på bloggen igen kommer jag välja ut några stycken att svara på, så det är bara att kommentera på..!:) 


 

~Frost~

 

G(r)ymdag


Stack till gymmet imorse och det blev lite blandat, för alla var trötta. Blev lagom trött och fick syra i armarna när vi körde intervall med plankan.. Fatta jobbigt! 
Sitter nu med bloggen och fixar lite.. ;) 
Ska senare packa för imorgon blire läger..!:D Sjukt taggad..! 

Tänkte bara höra mig för med er.. Känner ni för någon tävling, this or that eller något annat random såhär på hösten..?:) Tacksam för svar!:) 

Never Give Up


- Never Give Up- 

Happy Girl♥


TJBADABADOO! 
Hejhej på er! Är hemma efter en rent ut sagt GRYM dag som tillbringats med finaste Sosso..<3 
Var på Marknad, 15 min från mig, och jag måste inflika här: det var snö på marken(se bild ovan)! Helt sjukt.. Iaf. Köpte(se bilder ovan): två armband, ett skissblock,färgade papper till mitt pysslande, två pennor(bla till skissande),och polkagris :D Gick där från 12-15 eller något.. Kanske mer. :) Efter marknaden stack vi ut i skogen och tog lite foton, kanske kommer bilder senare.. ;) 
Köpte en URSNYGG ring bla, idag :D USA<3 

Tänkte ta det lugnt ikväll, läsa lite, fixa med bloggen lite och fira att det är HÖSTLOV :D 
Vad gör ni ikväll dårå?:) 

Marknad

Sjuukt kallt idag. Blir att ta på sig mycket kläder, blir nämligen marknad idag..!:D En marknad som hålls varje år, och det är lite utav en tradition att gå på den.. ;) Ser ut som ett vinterlandskap utomhus, och jag tror jag bär med mig min kamera kanske.. ;) Ser ut att bli sol också..!:D Vi hörs senare! 

Good Night World♥

 

Tjejkväll <3


Eftersom Ebba fyllde år idag(ETT STORT GRATTIS TILL DIG UNDERBARASTE EBBA!:D) firades det såklart! 
Haft en underbar kväll med er tjejer, tack för en wonderfuul kväll!:D 
And Remember: HUMRAR ÄR HUMRAR OCH FÖRBLIR FISKAR- ÄVEN OM DE KAN PRATA. 

Något jag saknar


Saknar verkligen bokmässan och alla underbara människor jag fick träffa under den tiden då jag var där..♥
Har som tur är minnen därfifrån; i form av böcker, tygpåsar och bilder :)
Längtar redan till nästa år.. ^^ 

Sista veckan innan lovet


Sista veckan innan lovet nu! 
Ledsen för den urusla uppdateringen, har helt enkelt inte haft tid, och har inte känt för att blogga heller.

Nästa vecka är det lov, och jag insåg att jag bara har en ledig dag från och med nu och till söndag nästa vecka.. Hehe. Känns som jag planerat in lite väl mycket, men det är roliga saker så det är soft :) 

Jag kommer ha fotodagar lite då och då vilket betyder att det kommer komma fler, bättre och finare foton på bloggen; snart snart :) Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och om vi inte hörs innan veckan är slut; fortsatt bra vecka :) Peace♥

Water


-The Ocean- 

Kärlek till er♥

Kommer in på bloggen efter en heldag i skogen tsm med kameran och bästaste vännen, och ser massor med söta och fina kommentarer! Åh så glad jag blir..!^^ Tack snälla ni, era kommentarer tas emot med glädje!:) 

Kommer finslipa bilderna från idag och se om det finns några guldpärlor(vilket jag är säker på att det finns), och ska sen fixa lite med bloggen vilket är en av de sakerna jag tänkt göra idag :) 

Sålänge får ni ha det göttaste, återkommer ikväll :) Hoppas ni haft en lika fin och mysig höstdag som jag :) Peace♥

Lördag morgon this day


Ja och så vare lördag :D 
Var soligt och hur vackert som helst imorse(klockan åtta) men nu(tio) är det mulet och blä blä :( 
Tänkte i vilket fall som helst sätta mig med lite läxor, städa undan lite(är kaos sen igår då jag satt och pysslade..). Sen blire att titta ikapp lite program och kanske kanske tar jag bussen till min bästaste finaste kömpis:)<3 
För övrigt.. Tänkte ta tag i bloggen(bloggarna) och försöka få ordning på saker och ting, dvs fixa lite extra bilder, fixa trevligare inlägg osv :) Sålänge, tills vi ses igen, hade bäst:) 

Flyg som en Gud


0N$D@G

Hann inte blogga igår, satt med pluggandet hela dagen och på kvällen jobbade jag på den nya kollektionen. Blev klar imorse ;) 

Idag sätter jag mig också med pluggandet. Imorgon: Spanskaprov. Fredag: NO-prov(som jag inte börjat plugga till) Sen måndag nästa vecka är det matteprov.. Oboy. 
Jag ska ladda upp lite nya bilder också :) Sålänge får ni dras med de gamla haha. Vi höres!♥

Tänk att kunna flyga..♥

Man lär sig något varje dag


Man lär sig något varje dag, precis. 
Idag har varit en chill dag och jag har fått ganska mycket gjort. Dagen började med en lugn och stadig frukost. Sen satte jag mig med läxorna. Stack sen iväg till utvecklingssamtal. Efter det; hem, pluggade lite till. Sen så stack jag till bibblan, kom hem. Gjorde det sista. Åt kvällsmat. Snacka(r) med kompis på skype. 
Sitter nu och inser att det inte finns något på TV så får sysselsätta mig med något annat. 
Hoppas ni haft en bra och finfin dag :) Imorgon är det tisdag(bara så att ni inte glömmer liksom). Godnatt♥

Hemstuderingsdag

Studerar hemma idag. Gjorde veckans läxor(alla utom 2) imorse, så nu kan jag plugga fritt till de tre olika proven/testen. Var tidigare på utvecklingssamtal(där man lär sig att utvecklas via samtal- logiskt eller hur?). Gick hyfsat bra. Har fått pepp både till att fortsätta skriva på boken och plugga till skolan. Ser hur länge det håller i sig. Gav mig belönig i förmiddags genom att se på Charlie St. Cloud. Jag är riktigt känslig, och förväntade mig att jag skulle storgråta-vilket kan hända när jag ser på filmer, men den här gången satt jag nästan uttråkad.. Hade läst på bla Twitter att den skulle vara sorglig. Och om man tänker på handligen så var den såklart det, men jag tyckte den mest var sådär lagom fin och vacker. En perfekt film att se när vädret utomhus är grått och trist. 

Har läst lite idag också. Åhh så bra Så länge vi båda andas är! 
Blir även att skriva lite i eftermiddag :) Känns bättre att skriva när dokumentet inte laggar längre :3 

Önskar er alla en fortsatt fin dag :) Kärlek♥

Lycklig för en liten liten stund♥
 

Träningsvärk


Sitter idag med träningsvärk i hela kroppen. Blev att vi körde träning med hela kroppen igår, och det är framförallt låren som skriker idag. kan knappt sitta haha.. 

Idag är det hemstuderings dag. Så jag ska sitta med läxorna till lunch, för då blir det att gå på utvecklingssamtal. Sen hem, plugga liite till och sen typ chill.. Hoppas jag blir klar med allt idag..! Meen, först tänkte jag se på lite film :3 Hoppas ni får en bra dag!<3 

Gymmet på söndagarna

Söndag iag, vilket betyder att jag masade mig iväg till gymmet. 
Visste inte vad det skulle bli idag men när jag kom dit fick jag höra att vi skulle ha ZUMBA! Kört det en gång innan, rikitgt roligt faktiskt :) 
Körde det i en halvtimme, sen körde vi ett styrkepass i kanske 20 minuter. Sen åkte jag hem och tog mig något att äta. Gott med mat efter jobbig- men ändå behövlig- träning. 
Fortfarande speedad, så jag sätter på en film och efter det ska jag ta och göra lite te till mig och och ta mig an the big one högen med läxor. Ha det bra, lovar att svara på kommentarerna inom snarast! 
Bild från google 



Words


"I´m Yours, Forever & Always"


Busy

Vaknade med oro från armarna ut till fötterna. Oroar mig sjukt mycket just nu för idrottsuppvisningen som håller till om sisådär 1-2 veckor. Varför? Kan ingenting och jag förstör för hela gruppen vilket gör att de för tillfället är gaanska sura på mig, men jag menar, jag gör så gott jag kan, och jag försöker verkligen. Det gör jag. 

Från oro till helg. Jo men glömde jag berätta det? Det är ju helg! 
Igår kom bästaste bästisen hem och jag vill hemskt gärna göra ngt med henne today.. Om det inte blir av- hoppas hoppas det blir av!- får jag sitta och plugga till proven och skriva på boken. Så då ser vi vad som händer.. 

Åh juste. Ska ta mig an kommentarerna sen också. Just nu a little bit busy. 
Men, jag gör så gott jag kan. Ha det BÄST<3 

Cold as Ice


Att riskera 1000 hål i nacken..

TJENA ALLA GÖSKÖNA GOSIGA LÄSARE! 
Se upp i backen för ni riskerar här med att få 1000 hål i nacken! 
- eller inte. 
Jahopp då vare fredag. Happyface eller något i den stilen.. Började dagen med att ha det sunkigt på idrotten. Dagen slöade vidare.. Lämnade in min uppgift som jag hoppas jag får B-A på trots att jag glömde ett moment.. Har lagt över 5 timmar på uppgiften så jag hoppas jag i alla fall får godkänt och uppåt! 
Hade bild och andra ämnen idag, och när skoldagen var slut fortsatte dagen hemma hos bästaste Sanna där hon, jag och Ida pysslade lite med softa och fina stuff. Cyklade hemåt runt 6.. Kom hem, slängde mig på luren och pratade en stund med bästaste bästisen..<3 SOM JAG HAR SAKNAT DIG<3 
Ja och sen sitter jag då här och chillar med bloggen. Och musik. Och skype. Ikväll blir det chillidill och imorgon är det ÅÅH soft<3 HELGEN HAR STARTAT *kastar mig i ett skumgummibad och skriker hysteriskt mellan skrattsalvorna* HELG, HERE I COOME KUDDILUDDEPUFF :D 

Sweet Dreams


Hope you will dream sweet xx♥


Here I Am

Here I Am! 
Ja man skulle ju plugga var det tänkt. Kollade igenom morgondagens läxa, sen kilade jag ner i köket och började knapra på en glass, och då kom jag på att jag var sugen på att läsa så då smet jag upp på rummet och plockade en bok och satte mig med glassen i ena näven och boken i den andra och började läsa. Läste tre sidor, sen gick glassen isönder och jag orkade inte läsa mer så jag satte mig och började fixa på svenskaläxan till på fredag.. Och här sitter jag nu. Kommer ingevart.. Orkar ingenting men vet att det finns M A S S O R som jag måste göra.. Så.. Jag ger det en chans till sen sätter jag mig med en bok och läser igen.. See Ya later GLASSTRUT. okey det där var random.. 

Jag kämpar på, pulsar runt i en hög av läxor..

Känns så just nu. Att jag pulsar runt i ett rum fullt med papper och läxor, och att jag ska bli klar- men aldrig blir det. Har tre saker kvar att göra till skolan.. Idag. Så jag kämpar på antar jag, vi hörs senare♥


 

I miss You a Lot


" Sometimes you wish you could stop the time, and remember a moment for your whole life. It´s not as easy as it seems and sounds." 

Always Look at the Bright side of life




Världens finaste♥


"I will always remeber you. Forever and Always." 

Boxningspass

Körde lite boxning på gymmet idag, ganska roligt faktiskt :) 
Har sen dess suttit och fixat med läxor. Dock har jag inte pluggat till provet vilket jag skulle ha gjort idag.. Ooops. Kör hårt på det imorgon ist. Tänkte krypa ner och läsa en stund innan jag somnar, men detta blir sista inlägget för idag. Godnatt♥

Dreaming


"Another place, Another world. She closed her eyes and dreamt away" 

Dagen 6/10-11

Några av de 1200 fotona från idag. 
Har haft en underbar dag, som har tillbringats med bästaste Zozzo, till mestadels i en skog men även på gator, på stigar och såklart vid havet. Vi började med skogen och gick sen vidare bort till Figge. Gick ut en sväng med honom(kolla så sööt han är!) och han ställde snällt upp som modell ;) 
Gick sen och tog lite fler foton, och när klockan blev fem på kvällen sa vi bye bye och ringdes på vägen hem♥
Nu har jag ett helt arkiv fullt med underbara bilder, minnen att komma ihåg, och en helt underbar dag att minnas♥

Hoppas ni också haft en bra dag :) Love♥

Äventyrsdag

Sovit bra. Läste ut den fina boken Välkommen Hem igårkväll, börjar på sista delen av Twilight serien nu. 
Idag blir en dag med bästaste vännerna, om allt blir som planerat ;) Det ser ut att bli en solig och vacker och en helt underbar lördag. Blir att ta foton idag, tar med mig kameran när jag sticker iväg på mina äventyr idag ;) 

Önskar er en fortsatt fin lördag, be happy♥

En sån där lycklig dag då man skrattar 1000 gånger♥


Bild från förra året, då det var på väg att bli höst. Hösten kan vara vacker, hösten kan vara tråkig.. 
Det är kallt, det är redan mörkt efter halv sex.. Ska börja med mössa och halsduk, det är kallt trots att solen står högt på himlen.. 

Idag har varit en fin och härlig dag. Blev ett missförstånd på morgonen mellan mig, mina kompisar och min idrottslärare. Men det löste sig sen. 
Hade sen en rolig svenska lektion då det var allmänt bra. Bild efter det där bilden jag ritade blev kass men umgänget var awesome och självaste lektionen really good. Hade efter bilden lunch då jag lärde mig äta något som såg ut som köttfärslimpa(och som även smakade det), men som folket i matan syftade på var kolpudding, vilket är en maträtt jag själv alltid tyckt varit örk. Men jag intalade mig att det såg ut och var en köttfärslimpa och då gick det att äta den haha ;) Ganska gott tom.!
I vilket fall som helst så gick den roliga lilla hur-man-äter-något-så-kallat-äckligt-lektionen över, och vi satte oss i NO-salen och hade det grymt roligt där också! 
Så dagen idag har varit riktigt trevlig :) 
Har skrattat otroligt mycket idag haha♥
Faktiskt på så gott som alla lektionerna :) OCH ovanpå allt detta fina så fick jag A(A!!) på min Svenska uppsats..! Jag kommer alltså satsa en del på svenskan och när man får A på något man gjort.. Glad kan jag ju säga♥

Hoppas ni också haft en bra dag, jag önskar er en fortsatt bra och Awesome fredagskväll, have a great time!♥

FREDAG :D

*Fangirlar* 

Idag är det alltså fredag. Fett tråkigt väder, stannar alltså frivilligt inne och gör massa tråk, nämligen läxor och annat trök som städning.. Ska även göra roliga saker, det är ju trots allt fredag. Sakerna innefattar läsning, bloggande och svar på kommentarer ;) 

Be Happy♥


-


Just nu lägger jag inte ner så mycket tid på bloggen. Jag bloggar när jag hinner och känner för det, och det är bara att ta det som det är. Förhoppningsvis blir det fina och bra inlägg ändå, och jag hoppas ni tittar in här lite då och då trots allt ;) 
Även om jag inte bloggar så ofta så kommer jag försöka svara på era kommentarer varje dag, så det är en sak som är säker; om ni skriver en kommentar till mig kommer ni få svar inom 24h ;) 
Önskar er en fortsatt fin kväll :) Kram. 

-D R E A M-


Never give up♥

Nutidsorientering


Idag är det någon sorts "nutidsorientering" i flera skolor över hela landet. 
Dock har jag sovmorgon så jag deltar bara i 10 min ;) 

Så hiimla gött att ha sovmorgon, två dagar i rad..!:D 
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat efter skolan.. Joo, det såklart, lite läxor.. Men sen efter det blire nog att ta det chill och försöka uppnå årets mål haha ;) Start Today, nej men ska försöka iaf :) 
Vad händer hos er idag då?:) 

Höst 2012


Ser ut som det är frost på bilderna, och jag kan meddela att det inte är så. 
Men kallt är det, som tusan. Kan inte längre gå runt i skinnjacka så har börjat med en tjockare jacka + vantar på morgonen då jag fryser när jag cyklar till skolan. Vad tycker ni om Oktober månad..? Varmt/kallt/lagom förhållandevis till vad det brukar vara runt denna tiden på året?

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge


Bilder är på ingång.. 

Kameran nära till hands

Ska försöka ge mig ut och ta några foton idag. Annars får det bli arkivfoton en stund framöver.

Skillnad


Lite skillnad på morgnarna på Sicilien och här hemma i Svergie.. Fryser ihjäl här ju! 

Har lite sovmorgon idag, så tänkte ta och göra klart det sista på mina uppsatser. 
Idag blir det som så att jag ska gå i skolan, och när jag kommer hem ska jag göra lite läxor och sen sätta mig och skriva. Jag har ett mål, och jag ska satsa på att kunna bocka av det innnan jul. 
Vet inte riktigt hur det blir med bloggandet, men ska försöka ta tag i det och även ladda över bilder till datorn :) 
Hoppas ni får en bra dag! Kramis. 

RSS 2.0