Det var länge sen!

Heej!!
Det var mkt länge sen, jo tack, jag vet. Men jag lovar, att nu kommer jag verkligen skärpa mig. Ibland kommer det väl bli att jag inte kommer kunna blogga(som nu i helgen, valborg, ni vet).
Under lovet(en vecka sen ungefär)hade jag det skönt. Jag slöade mest. Vilade ut mig, men var på historiska ställen också. fantastisk upplevelse blev det också på lovet. Denna veckan har vi i skolan bara planerat lite saker, och kollat vad som ska hända i nästa vecka. I söndas lyckades jag ÄNTLIGEN galoppera!!Jag är såå himmla glad!!
Jag har misslyckats nu i nästan 3 år, och det känns så gött, att kunna galoppera, utan att känna att man är rädd. Jag har ju trillat av hästen upp till 3 gånger, och efter det har jag inte vågat galoppera. Känns overkligt att galoppera, men såå himmla skönt! jag bara lääängtar till söndag! Nizzan är världens sötaste, och bästa häst. Det kvittar vad andra säger om sina hästar, Nizzan är den härligaste hästen! Han är så snäll, begåvad och vi är som tvillingar, vi förstår oss på varandra på ett fantastiskt och sagolikt sätt. Åhh, vet inte om jag klarar av att vänta!
Men såklart har jag inget val... Jag har mest läst denna veckan, hittat en superbra bok som heter Vampyrens Märke skriven av P.C CAST & KRISTIN CAST. Dom som har läst Twilight böckerna säger att denna serien- House of Night- är dubbelt så bra som Twilight! Så om du gillar Vampyrer, kärlek och spänning- mördande spänning(som man brukar kalla det)- så börja läsa den serien! Du kommer defenitivt inte ångra dig!
Jag har skrivit lite på min egna berättelse(som jag skriver för skoj skull) också- Horse Power- Denna veckan. Jag blir väldigt glad av den för den påminner mig om saker som gör en glad och man vill bara skratta när man tänker på Horse Power!
Idag är planerna så att jag såklart ska fira Valborg- ingen aning hur- men sen ska jag vara med en kompis.
Så dagen blir väl okej, rolig och som en normal Lördag kan man väl säga. Ha det gött!    //FelixizVisst är våren härlig??Tita bara på blomorna!!

Skillet Äger!!

Jag har upptäckt en sak. Skillet är seriöst bästa bandet Ever!
Okej, nu är det kanske inte SKilleT jag ska prata om, utan er. Jag har ju inte bloggat på nästen en hel vecka(skam jag vet). Men det finns såklart förklaringar som är så långa att jag inte orkar skriva ner de...
Men jag har haft fullt upp, kan man säga... Läxor, Prov, Skolarbeten och jag har varit ute, med kompisar mkt.
Sen har det varit mkt annat. Jag har en sak att säga till er sen osså...
Jag kmr inte kunna blogga på en vecka nu, för jag kmr inte ha tillgång till datan. Hoppas att det inte gör nåt(Y)
Men jag kmr ju såklart förbättra mig sen. Blogga lite oftare, menar jag.
Jag har gett SKilleT mer kärlek denna veckan, och det är min bästis förtjänst, nästna allt. Hon har tipsat mig om många låtar, i flera månader, men jag har inte haft tid. För nån dag sen kännde jag att jag ville ta tag i det hela, så jag hittade massor av låtar, och lyssnade på dom hela dan, den dagen. Jag är rätt konstig när det gäller musiken, ja måste lyssna många g. för att fatta hur bra en låt är. Så jag lyssnade på över 10 låtar, flera g. och det resulterade, att låtarna gjorde att SKilleT började rocka fett, ännu mer än förut. Som det kan gå!
Och jag är sååå glad att min bästis tjatade på mig(tjata och tjata, tipsade:P) för utan det kulle jag lyssna på de vanliga, gamla låtarna. Och det är väl kanske inte så HIMMLA kul, eller??
Jusst nu är mina favorit låtar "Dead Inside", "Never Surrender", "Falling Inside The Black", " Its Not Me Its You", "Say Goodbye(bästa låten EVER!, Eller, typ. Say Goodbye och Dead Inside är de bästa ever!!), och MASSOR till!
Men ett tips är, Lyssna på de, ni kmr inte ångra er! ni kmr sitta och bara digga musiken 24/7! :P
Jag ska snart gå, finns massor avsaker som måste göras, så jaa....
Men jag påminner er igen- Jag kmr inte blogga mer denna veckan, eller hela nästa. Kanske nån enstaka g. i helgen efter denna veckan, v. 16 vill säga... Men ha det gött, och ni som har påsklov nu, får njuta av det och hitta på mkt kul och vila ut er. Ja, men ha det gött så bloggar jag vidare om en vecka. Hejdå!!<33                //Felixiz
Shit vad kul!!

Tjoo!
Jag kom hem 10 igår. Det blev två fiasko men annars var discot helt perfekt. Visst, Fiaskona förstörde en hel del, men jag försökte ha kul ändå, vilket de andra ockås verkade ha. Jag snackade med alla, speciellt de i min klass, och var väldigt social. Jag fick först stå i "kassan" när alla kom in och ville komma in på discot. Då var det bara jag, två killar i min klass och en väldigt schysst tjej i min klass som satt där. Vi skulle egentligen vara 5, men en tjej i vår grupp, tog ledigt hela tiden och var ute och dansade på dansgolvet hela tiden. Kul för henne, men vi andra fick ju ta allt jobb.
Efter ungefär 20 minuter inträffade den första katastrofen, och det var två personer som inledde fiaskot elr vad man ska säga. Men ett fiasko var ju inget. Det var ju bara början...
Efter ett tag efter fiaskot bytte jag med stämpeltjejen och fick stå där istället. Jaa, kul var det väl...
Sen efter 45 minuter märkte jag och stämpeltjejen i min grupp att fiaskot gjort många upprörda, men speciellt en tjej. Hon var helt förtvivlad, inte för att fiaskot inträffat på just vårt disco eller så, men för en annan sak.
Sen efter att vi, några tjejer, suttit och snackat ett tag gick jag och stämpeltjejen in, för det var tydligen kris inne i salen där discot höll. Ingen stod i kassan och de behövde folk som jobbade. Då undrar jag bara, varför kunde inte danstjejen ta det jobbet?? Då hade hon inte hjälpt vår grupp på något sätt under en timme. Hon hade bara dansat. jahapp.... Så jag och stämpeltjejen ställde oss och fick jobba som in i! Killarna i vår grupp hjälpte förståss också till. Det var verkligen fullt ös där inne! Efter att ha jobbat i 45 minuter till hade vi en paus, det vill säga att alla gick och vi fick städa i en halvtimme. Det gick faktiskt snabbt och effektivt. Men danstjejen struntade i att städa och dansade bara runt som en ballerina. Jahapp... Hon hade bara kul den där kvällen kan jag säga. Men iaf, när en halvtimme gått så hade jag och min grupp hand om popcornen, dvs vi fick poppa alla popcornen. Danstjejen var såklart bara uppe och dansade, medan vi andra, stämpeltjejen, pengakillen, repkillen och jag, fick stå poch poppa, göra strutar och jobba stenhårt. Okej, kanske inte jobba stenhårt, men vi jobbade fort och dansade faktiskt samtidigt. om jag ska vara ärlig gjorde jag mer än 50% av jobbet i min grupp, om inte mer...
Men det var väl okej... Stämpeltjejen försvann med de andra tjejerna i vår klass och dansade, rep- killen fjantade sig uppe på dansgolvet och pegakillen kom till mig i jämna mellanrum och hjälpte mig. Jag fick extra hjälp också av de andra i min klass. Dom är verkligen asschyssta!:D
Efter att ha stått och poppat popcorn, dansat och gjort strutar bytte vi i min grupp med en av de andra grupperna, och tog hand om musiken. Nice! Men jag behövde faktiskt inte göra så mkt där, det var mest pengakillen som gjorde jobbet. Det var bara vi två som gjorde jobbet den där kvällen! Men iaf, jag var uppe och dansade sen den sista timmen. Hahha, sen var det bara det superroliga kvar(nooooot). Städningen. Vi städade i över en halvtimme. Sen försvann vi ut. nån timme innan det hade andra fiaskot inträffat och många hade gått. Men vi i min klass gick sakta ut i den härliga natten och försvann hemmot. Men jag snackade först ett bra tag med mina klasskompisar, som sa att vi verkligen hade gjort ett bra jobb. Jo, det hade vi verkligen. Jag håller med dom fullständigt!(Y)
När jag sen kom hem var jag heeelt slut, så jag somnade på direkten. Typ. shit vad skönt att sova! Men sen vaknade jag halv 7 typ. Hahha;P  Ja, det var gårdagen det. Idag ska jag nog vara ute i naturen jättemkt med tanke på vädret. Sen ska jag städa osså, för det gör jag varje lördag:S Hihhihaa. Ni ska få dagens låt och ord sen också. Det fick ni kanske inte igår, men så blir det när man har fullt upp. Jusste, mitt "viktiga" prov blev inte av.
Men jag bloggar nog mer sen. Så ha en skön Lördag! Och håll utkik efter fler inlägg, för det kmr det säkert bli!:P
Ha det gött!                                                 // Felixiz

Dom jag vill träffa just nu men är ganska omöjligt
: Min bästis Nizzan Klassen En speciell person som betyder enormt mkt för mig<33
(<-- en av mina favoritbilder)

gomorr´n!

Tjoo!
Ja, som ni säkert ser på tiden är det tidig morgon... Men det är bara för att jag vill ge er ett inlägg innan jag drar och sen kmr jag inte lägga upp fler inlägg efter att jag stuckit. Jag kmr inte ha tid, vilket jag inte haft på hela veckan....:/
Men ikväll blir det disco!!;D
Jag vet vad jag ska ha på mig och det pirrar något oehört innuti mig! Jag ska börja ha inträdet i 45 minuter, i BÖRJAN av hela kvällen! snacka om att jag kmr ha fullt upp! Ja och min fiiina grupp:P
Sen ska jag typ ha försäljningen, i 45 minuter. Sen är det väl Musik och något annat jag ska ha. Musiken som vi fixat i musikgruppen äger! Vi ska ha många coola och azzum låtar. Men nu måste jag dra. Vi ska ha ett stort prov i dag, som vi skulle haft i onsdags, men jag vill nu bara rabbla igenom det hela. Så önska mig lycka till så kanske jag berättar mer om dagen för erlite senare, jag menar, kanske på lördag? Ha det gött!!// Felixiz                                      

första inlägget på en vecka...

Tjoo!
Ledsen för att jag inte bloggat på ett jätte långt tag, men läxorna har tagit över mig!:O
Nä,men läxorna är ju as viktiga. Sen ska vi ha disco imorrn på skolan så jag har tittat på kläder, och det har ju kanske tagit sin tid. Men inte så värst mkt tid, men imorrn blir det så himla kul!
Igår var jag och min klass nere i stan och frågade om de ville bidra med någonting till vår klassresa, eller lotteri, som pengarna sen ska gå till en klassresa. Men läxorna är fortfarande inte klara. Så jag ska göra lite av de ikväll.
Idag fyller John år!!:D Han fyller 36 och jag har "firat" honom hela dagen:D
Jag och min bästis sosso. Hon var sjuk idag(stackare) så hon har hyllat John extra mkt, även om hon kanske legat i sängen och läst en bra bok eller något den mesta tiden. Krya säger jag bara! Jag vet att det är hemskt att vara sjuk, speciellt vid denna härliga årstid, för jag var ju sjuk förra veckan. Men nu är jag frisk och jag tackar för det!;D
Ikväll ska jag laga mat. Undrar hur det går;D
Ska bli spännande;P
Men igår var jag och min klass nere i stan, och vi fick in rätt mkt faktiskt;D
Sen när jag och min grupp åkt upp från stan så träffade mina kompisar Jay Smith! OMG! Jag blev helt paff. Liksom, Jay? fy vad orättvist! jag skulle osså vilja vara där då!!(Y)
Men det var jag inte. Men jag och min grupp hade haft det hur kul som helst hela dan och var verkligen jätteglada när vi åkte hem till skolan. Sen åt vi mat där och sen hade jag slöjd. Den perfekta onsdagen!;D
Idag skulle min lyckodag vara ju, veckans bästa dag, men jaa, jag vet ju inte precis... Dagen har varit både bra och lite minde bra. Men mest bra. Vi hade asjobbig gympa!Men det har väl alla?
Tänkte dra nu, men jag lovar att jag kmr skärpa mig med inläggen;)
Jag kmr nog lägga upp ett imorrn.... eller nej, kanske inte. Jag har skola, sen ska jag fixa mig till discot. Sen kmr en kompis över till mig och då ska vi gå in tillsammans. Nice! Min grupp ska stå i kassan i typ 45 minuter, sen bytar vi. Men ojj ojj, det kommer bli stressigt! Men jag kmr nog ha redit kul ändå!;) Det brukar man ju ha på discon;P
här får ni dagens låt och dagens mening;)

Dagens låt: Welcome To The Club(Now)Manian & Awake and Alive- Skillet(bara för att John Cooper rockar, äger och är BÄÄÄÄST!!!!Och SKilleT, ofcourse;P)
Dagens mening: Du vet att han finns, men var är han egentligen?

Jo, meningen har ju sin förklarig. Du vet att han finns, men var är han egentligen? Ja, du vet att denna han är någonstans i världen, men vardå? Klura på den;P
Jag drar nu, jag behöver plugga. Så ha det gött!!                                           //Felixiz

Ledsen för att jag inte skrivit på ett tag...

SRY!!
Jag har inte suttit vid datan på typ hela helgen, och det är därför jag inte skrivit. SO SORRY!
Men det är kanske också därför ni ska få jätte många, fina bilder. Istället för att ha bloggat har jag varit ute och tagit fina naturbilder, bla. Så det kmr ni få, sen ska jag berätta lite saker för er. Det blev ingen låt igår, men om ni vill veta vilken det skulle ha varit skulle det ha varit Higher med Taio Cruz.
Igår gjorde jag nte så mkt, va vid stranden och hade det dö gött. Förkylningen börjar släppa. Jag var ute och gick 3 g. igår, och tog foto. Idag var jag ute och gick en g. Jag träffade inte Nizzan idag heller, för jag kände mig inte så värst bra imorse. Näsan rinner ju fortfarade och jag hostar. Men jag känner mig MKT bättre!:D
Idag har jag nte planerat dagen så mkt, vet bara att jag ska fixa skolarbete och jobba ikapp lite. Försöka lite iaf. Titta lite på kläder för vi i min klass ska anordna något för att käna in pengar, ett disco typ. Och då vill man ju gärna ha lite finare kläder. Iaf, ska snart gå och fixa med skolarbetet, så nu får ni de härliga bilderna, och jag lägger nog upp mer senare idag, inte mer bilder kanske, men skriver mer.

Dagens låt: SKillet- Sometimes

Dagens ord/mening: Efter regn kmr solsken

Det kmr kanske fler bilder lite senare, men detta var de kanske coolaste. Ha det gött!!                              //Felixiz

Gomorrn!

Tjenare!!
Vaknade vid 8 idag. Idag ska jag städa hela rummet och försöka komma ut och få frisk luft, även om jag fortfarande är sjuk. Men jag klarar inte av att bara sitta inne och se på när den fina dagen passerar. Igår satt jag och tittade ut på den fina kvällen, och fattade inte varför just jag skulle vara sjuk just den kvällen. Allt var liksom så vackert och där satt jag, inne i ett hus och inte kunde andas in den härliga vårdoften som för med sig den härliga vårkänslan. Visst, jag kunde ju ha gått ut, men jag kännde mig inte så bra och man ska kanske hålla sig inne tills man blir frisk.
Men idag får jag försöka komma ut även om vädret inte är lika vackert som igår, men visst är det vårväder ändå?
Såg ni förresten Talang igår? Hahha, snacka om kul!!
Såg ni hon mamman och pojken som sjöng, hans låtar? Skit, helt begåvade ju! Asså, det var så att man nästan rös.
Jag tyckte bäst om sonen, för han framförde låten jättebra och sen var låten hur bra som helst!
Han var ju helt sjuk han som kastade tallrikar på dom i juryn!:O
Sen var ju hon 12- åriga tjejen också otroligt bra, och hon lite äldr som jobbade i Malmö.
Sen var det ju förstås fler som var hur duktiga om helst, som gick vidare. De som inte gick vidare var ju också otroligt bra(vissa) men inte lika duktiga som de som gick vidare. Sen gillade jag också otroligt mkt det där bandet, som sjöng 99% inte 100% elr vad det nu var, men de var jättebra. tkt om texten också.
Just nu sitter jag och snackar med min bästis. Hade velat vara med henne i helgen, men tyvärr går inte det, för jag är sjuk...:( Men jag får prata med henne varje dag, och det är jag jätte glad för!!<33
Nu ska jag dra, för jag ska hitta lite bilder som min bästis vill ha. Så vi hörs, ha en bra dag! Låt och ord/mening kmr lite senare skulle jag tro... Hejdå!                          //Felixiz

Varför kan man inte bara bli FRISK??

Hej på er!!
Jag har ännu inte blivit frisk, och det kmr inte bli så på ett tag. Förkylningen jag har vill inte släppa taget, och det blir bara mer och mer störigt...!!
Men jag vill ju bli frisk nu!!Inte om en vecka till eller så, utan NU!
Om förkylningen bara kunde höra mig... Hahha, joo, fast nu är det ju så att förkylningar inte brukar kunna höra... :P
Har lite ny information till er. Min idol, John, fyller år nästa vecka!!
Jo! Det är sant!!!Omg!! Det betyder att han är vädur...? I stjärntecken, eller hur??
Och på hans födelsedag kmr Julia- tidningen ut i alla butiker, eller hem till dom som prenumenerar.
Oh, min lycko dag hädanefter kmr vara 7 april!! och veckans favorit dag torsdag;P
Även fast Torsdagen är en av de tråkigaste dagarna, enligt mig;P
Detta är veckans bästa dagar(enligt mig):
1. Söndag           2. Fredag            3. lördag           4. onsdag         5. tisdag       6/7. måndag och torsdag
Ja, jag kan helt enkelt inte väla mellan månda och torsda. Men hallå, John  fyller år på torsdag nästa vecka, OMG!!(Y)
Aa, idag blir det nog fler inlägg än det varit på alla dessa dagarna, alltså, runt 2 inlägg. Men eftersom jag är sjuk(FORTFARANDE) Så kmr jag inte lägga in så mkt. men nu ska ni få Dagens låt och Dagens ord/mening.

Dagens låt: Party in the USA- Miley Cyrus
Dagens ord/mening: Varför just jag?
Jo, det undrar jag tex nu. Varför just jag? Varför är det just jag som ska få denna jobbiga förkylning??:(
Ha det gött!!
//Felixiz

RSS 2.0