Inga fler inlägg idag I Think...

Blir nog inga fler inlägg idag... Så, vi hörs ju imorrn alla goa läsare?;) Hare gött! //Felixiz

 

Glöm nu inte att Skillborad väntar på ERA röster! Så rösta nu, så att vi kan få ett härligt resultat!
Det enda ni behöver göra är att skriva ner en Skillet låt till mig, och om just DEN låten kommer på första plats bland alla de andra nio låtarna, så får just DU en länkning! Men om det bara är du som röstar, men din låt inte kmr på första plats, så får du ändå en länkning! Snällt, va?;)
Så rösta nu!

 


Hiss, diss och låt!

Dagens låt: Britney Spears- I Wanna Go
Dagens Hiss: Vädret
Dagens Diss: Några grader för varmt utomhus
Dagens ord:Larv
Dagens mening: Ta inte allt för givet    
Dagens bok: Jag såg honom först!En lista inför sommaren!

Mitt tips, som jag hittade i en Julia- tidning, handlar om att göra en lista. Denna roliga listan kan du gör på vintern också, men det är roligaste på sommaren tycker jag!
Du behöver:
* Ett papper eller ett block
* Penna och sudd
* Ide´er

Såhär gör du:
Du skriver ner massor av saker som kan vara roligt att ta reda på i sommar; tex, hur många glassar du ätit, hur många gånger du badat, hur många böcker du läst, hur många myggbett du fått, hur många gånger du åkt buss, hur många och vilka filmer du sett, vilka låtar som är sommarhitsen enligt dig, hur många gånger du grillat, hur många gånger det regnat, hur många gånger du solat, hur många gånger du övernattat med någon- och isf med vem- hur många gånger det åskat mm.
Som ni ser finns det massor av saker man kan sriva ner. Om du dessutom rider, kan du ju skriva ner hur många gånger du ridit denna sommaren, och hur många gånger du ridit barbacka, badat med hästen mm. Det finns HUR mkt som helst som du kan skriva ner! Så fatta pennan och skriv om du nu tkr denna sommarlistan verkar rolig att göra. Såklart behöver du ju inte ha med allt jag skrivit ner här, det är upp till dig själv hur mycket och vilka saker du ska ha med på din sommarlista. Det kan också vara kul att jämföra med någon kompis i slutet av lovet, hur mycket den har gjort jämfört med dig själv. Kanske har du ätit fler glassar än din kompis, men din kompis kanske istället har grillat fler gånger än dig? Om du inte nöjer dig med att vänta till sommarens slut med att jämföra, kan du ju jämföra varje vecka, på söndagen eller något, vad du själv känner för helt enkelt. Hoppas några av er goa läsare fick någon ide´, eller fick intresse för denna underbara sommar- listan.Lycka till! //FelixiZSJälv ser min lista ut såhär, än sålänge:
Glassar: 6
Bad: 0
Böcker: 5
Myggbett: 0
Bär: Jordgubbar
Åkt buss: 0
Filmer: 2
Ridit: 1g   Häst: Nizir
Ridit barbacka: 0
Grillat: 1
Regnat: 7 eller 8
Solat: 2
Övernattat: 0
Låt- Hits: 15(änsålänge)
Åskat: 0Ser ut att bli åska...?:O

Ser faktikt ut att bli åska. Mysigt, kanske. I vanliga fall är jag rädd för åska, men ibland kan det faktiskt vara mysigt.
Tänkte ge er ett tips som man lätt kan göra på sommaren, som kan vara riktigt kul!
Sen ska ni senare få dagens låt och dagens hiss och diss:) Ha de gött sålänge! //Felixiz

Blir de någon åska??

Larver är läskiga..!

Hej hej!
Upptäckte en sak nyss. Jag är LIVRÄDD för larver. Asså, larver av alla sorter, men mest dom där gröna, som ser ut om tusenfotingar. Uch! Jag satt ute och solade. Jag kände för att läsa så jag sträckte mig efter boken. När jag tittade på bokryggen satt det en avlång, lajmgrön larv där! Jag slängde ifrån mig boken och mitt hjärta rusade i hundranittio. Snacka om en chock! Sen vågade jag inte röra boken förrän larven glidit av. Lite glöttigt kanske, men jag verkligen HATAR larver! Någon som håller med mig om att larver är äckliga och läskiga?

Visst, larver är en del av naturen, men de är läskiga!D:

Sommar, sommar... SOMMAR!

Det märks att det är sommar. Verkligen. Gött väder, härligt klimat, lite slappt lov men helt okey. Hade inte tänkt mig att lovet skulle bli så slappt, men nästa vecka kör mitt lov igång på RIKTIGT! Och om några veckor sticker jag iväg på ridläger och ska umgås med hästar varje dag, måndag till torsdag!;D
Gött!(Y) Då ska jag träna på min galopp, som jag aldrig riktigt får kläm på..:/
Dumt. Galopp som är så härligt, så ENKELT, men jag klarar inte av det:/ Jag blir rädd. Bilderna sen jag trillade av komer upp... Det är det som sabbar allt. Jag försöker tänka på att den hästen jag har nu inte är den som jag hade innan, som kastade av mig, men det spelar ingen roll. Jag blir lite rädd, fast jag vet att den hästen jag har nu är säker. Han är så perfekt, Nizir, och det gör ont i mitt hjärta när jag sitter där på hästryggen och känner att Nizir vill galoppera. Men jag klarar inte av det. Jag klarar av att starta, för det mesta, men det är svårt att veta hur man ska sitta. Men i sommar, då ska jag köra stenhårt på ridningen, på galoppen. För min egen och Nizirs skull. Det är mitt mål denna sommaren(Y) Ska snart ut och sola lite. Tydligen blir det sol idag igen, trots allt tidningen sagt, så det gäller väl att passa på. Detta är kanske sista soliga dagen på flera veckor..? Ha en skön dag!//Felixiz

Hej hej!

Nu är jag hemma igen, framför datorn. Har varit i stugan. Var tvungen och hämta en lånebok som ja haft där i helgen. Imorrn får jag se vad som händer. Typ enda dagen jag inte planerat x)
På fredag börjar min dator- fria helg, I Think. Sen ska jag ta en paus från datorn hela nästa vecka. Kanske blir nån dag som jag slår på datorn och skriver ett inlägg, men det tror jag inte. Hela nästa vecka kommer min bästis gästblogga här, för att ni ska få ha något att läsa;) Tror hon kommer fixa något kul till er;)
Hon är full av överraskningar!;) Hon kmr nog inte blogga varje dag, för hon har ju annat att göra oxå, men något inlägg lite då och då blir det nog;)
Men jag kmr blogga till fredag;) Nu ska jag scrapbooka lite, så vi hörs imorrn alla goa läsare!
Ha en skön kväll i det underbara klimatet! Och vädret, såklart! //Felixiz

California King Bed på högsta Volym!

Tjoo!
Sitter här och har Rihannas senaste låt- California King Bed- på högsta volym. Vet inte riktigt varför jag fastnat för den, men den är faktiskt ganska härlig;)
Jag kmr ha ett litet uppehåll från bloggandet nu, kanske kmr inlägg ikväll;) Ha de gött! //Felixiz

Boktips till Sommaren!

Mitt första boktips: Om jag stannar- Gayle Forman
Boken handlar om:
En tjej, Mia, som är på väg till en stuga mitt i vintern. Precis när de valt vilken musik de ska lyssna på, kör en lastbil in i sidan på deras lilla bil. Bilen blir totalkraschad. Mia står vid vägkanten och ser så att hon inte har slagit sig. Inte en skråma... Mia får syn på en blodig arm. Hon ser även armbandet den bär som tillhör henne, Mia. Mia går fram och ser sig själv ligga där. Blodig och orörlig. Död.
Mitt andra boktips: När jag lät dig gå- Gayle Forman
Den spännande fortsättningen på Om jag stannar!
Boken handlar om:
Tjejen Mia som lever ett annerlunda liv efter bilolyckan som inträffade för tre år sedan. Hon har lämnat det gamla livet bakom sig, och börjat på ett nytt. Hon och hennes pojkvän(som  hon lämnade) lever två komplicerade liv, i två olika världar. Deras liv fortsätter, även om de olika, och en dag när Mias "pojkvän" är i New York, inträffar en sak som gör både hans och Mias liv mer komplicerade.
Mitt tredje boktips: Huset vid vägens slut- Magnus Nordin
Boken handlar om:
Joel och hans polare har en pakt. De är fyra stycken och tycker det är alldeles lagom. En dag, kommer det en ny kille till "byn". Alla börjar genast gilla honom när han erbjuder dom att bada i hans pool och hänga hemma hos honom, alla utom ledaren inom pakten. De låter den nya killen vara med i pakten, trots allt de lovat varandra om att inte bryta pakten. Efter att Joel och hans polare umgåtts med den nye killen ett tag, försvinner den nya killen. Ingen förstår vart han tagit vägen. Tillslut kommer de fram till att han blivit mördad, och alla bevisen pekar på ledaren i pakten.


Lov med sol högt på himlen

Hej hej!
Nu har jag varit på bibblan och lånat tre nya böcker. När ja skulle gå fick jag ett boktips av bibliotikarien. Typiskt.
Men jag har det i huvvet, så det är ju bra!;)
Nästa vecka, vecka 27, kommer jag inte ha tillgång till datan, så då kmr min kompis blogga här.
Bloggen ska ju inte vara helt öde, eller hur?;)
Såklart kommer hon inte blogga varje dag, det är ju sommarlov, men hon kmr åtminstone blogga en gång per dag, några gånger den veckan. Jag hoppas det är okey för er?;)
Ni ska snart få lite boktips, för en härlig bok kan vell vara härlgt nu på lovet?;)
Jag börjar med dagens låt:
* Rihanna- California King Bed
Dagens mening: Ta vara på varje dag som passerar
Ha de gött! // FelixiZ

Trevligt väder!

Vikket gött väder det är idag!:D
Tidningarna säger att detta är den enda dagen det är sol, och att det blir regn och mulet sen- denna veckan, kanske nästa oxå.
Jag blir trött på sånt! Det har ju bara varit soligt i fyra dagar! Jaja...
Idag ska ja iväg till bibblan. Behöver ju lite böcker till helgen;)
Har redan läst ut de jag lånade i förra veckan x)
Ändå var böckerna på 200 sidor/ bok ungefär. Och jag lånade tre/fyra böcker. Ajja. Blir inte så mkt bloggande idag. Vill ju vara ute i solen när den nu äntligen är framme;) Gäller att passa på jue!;)
Idag ska ni få dagens låt och lite boktips;) Ha de gött! //Felixiz

Skillboard Week 27!1. Better Than Drugs
2. Savior
3. Live Free Or Let Me Die
4. Would It Matter
5. Monster
6. Comatose
7. Don´t Wake Me
8. Awake And Alive
9. Lucy
10. Those Nights


Glöm nu inte, att Skillbord finns i Video- förmat på Youtube. Sök bara på; Skillboard, och sen kommer de upp de olika veckorna vi gett ut Skillboard.
Denna veckan röstade faktiskt en peron på en låt till Skillboard,Moa. Rösten är räknad!:D
Trevligt om även DU kunde delta i Skillboard!:D
Moas Blogg: http://pinktokyo.devote.se/

Ha en skön kväll, vi hörs imorrn! //FeliXiZ

Varm dag i solen med kameran i första hugg

Bilderna sen ida, när ja va med Moa.Ja tog MÅNGA fler, men dom blev inte så bra:S
Blir nog inga fler inlägg ida... Mer imorrn;) Chiao!!//Felixiz

Halloj på er alla!

Hej på er alla!
Nu är jag här igen, framför datorn, skrivande till er;)
Idag var jag med min kompis Moa. Vi var ute och fotade. Blev riktigt fina bilder;) Tack för en underbar fotodag, Moa!
Imorgon hade jag tänkt gå till bibblan och låna böcker till helgen(bara Onsdag, men ajja..).
Har inte planerat in så mkt denna veckan, men men. Tar dagarna som de kmr, bara;)
Tänkte gå ut och läsa lite nu. Ni får bilderna från idag lite senare;) Eller eventuellt imorrn;)
Ha en skön dag i solen, så hörs vi snart igen!;) Tjaddå!//Felixiz
Liten katt<3

See Ya!

Tar en pause från datorn nu, så vi hörs väl antagligen ikväll?;)
Hejdå!//Felixiz

♥ Nizir ♥Jag sakar dig så oehört
mer än du någonsin hört
jag önskar att vi jämt kund vara
Och vara lixom bara
du är en ängel sänd från ovan
med sommarexem, men snart är de borta, den jobbiga klådan
Snart kommer jag skuttande till dig
Och du galopperande mot mig
vi två in i graven
ta tag i livet, njut av dagen
Gött väder!

Idag är det ett UNDERBART väder!
Jag och en kompis ska ut och foto lite idag. Sen får vi väl se om vi hittar på något annat;)
Såg att en röstat på Skillboard, och självklart räknas den rösten! Så nu får vi se om den låten kommer etta, tvåa eller kanske tar brons? Eller blir det så att ingen annan som röstat på den så att den inte ens KOMMER med? Det skulle varit otroligt synd!:(
Jag tkr att alla borde vara delaktiga i det hela, för det är en rolig grej(bros på vem man är, kanske?) och sen har man en låt man kan sitta och heja på!;)
Ni vinner ju även en länkning, så ni kanske får FLER besökare, om ni nu ställer upp på detta?
Skulle varit kul om fler fick intresse för det hela!

Sen skulle jag även vilja påminna er om gissa bilden, alltså tävligen jag gav ut igår. Den som kunde gissa rätt, vilket djur det var som satt på pinnen. Man fick även ett extra poäng om man kunde lista ut vilken slags "ras" det var; Tex, om det var en kanin som fanns på bilden, så skulle det ju kunna vara en dvärgkanin eller nåt annat. Vilket som. Om du får tex får rätt på det du gissat på, får du kanske en länkning! Det bros på hur många det är som är delaktiga, och hur många som svarar rätt. Om du dessutom svarar rätt på vilken "ras" det är, då får du extra poäng, och får då automatiskt försprång i tävlingen;)

Hoppas det är nån som vill delta i Gissa bilden eller Skillboard, eller Både och! Skulle varit riktigt kul! ;)

Ha en skön dag nu, så hörs vi lite senare! //Felixiz

Allsång- På hög nivå!

Idag börjar Allsång På Skansken. Egentligen inget jag brukar titta på, men nu har de ju en ny programledare- Måns- och då tror jag det blir lite mer... Ja, vad ska jag säga? Lite mer "nyaktigt". Inte "dåaktigt", om ni förstår vad jag menar...? Alltså, innan var det väldigt mycket Allsång i det hela. Nu är det en yngre programledare, vilket kanske leder till lite nyare grejer? Visst var den förra väldigt duktig, men det är skönt när det kommer in lite nytt i bilden, Eller vad säger ni?

• Måndag kväll

Tjenareee!
Nu äre måndag kväll... Imorrn ska jag kanske va med en polare. Och sen ska jag iväg och hämta en bok som jag glömde i stugan. Blir väl lite bilder imorrn elr något;)
Ha det gött nu, och glöm nu inte att skicka vad ni tror till bild tävlingen! Vad föreställer bilder? Vad för sorts djur är det? Jag utser en vinnare i veckan;)


Solen- Lika varm som öken!

Solen idag är så HIMLA varm! Nä jag satt ute nyss så blev jag varm som en människa i öknen!
Fick gå in efter en halvtimme...:( Ajja, idag ska man hänga på stranden;)
Värsta badvädret idag. Kmr inte blogga nu på ett tag, så blirre väl mer bloggande ikväll, I guess;P
Hare gött sålänge!;P //Felixiz


Roliga vitsar!

- Vakna pappa! skriker Olle.
- Öhh.. Va? frågar pappa sömnigt.
- Du har glömt dina sömntabletter!

Programledaren:
- Nu kommer vi till dagens tittarfråga:
Vad är det som är stort, brunt och springer i skogen? Skicka svaret till oss och märk kuvertet med "Älg".

- Varför har du en trumpet? Du kan väl inte ens spela?
- Nej, jag har den om klocka.
- Klocka?
- Ja, jag blåser bara i den på morgonen och då slår grannen i väggen och skriker;
Klockan är fem på morgonen!

Alla dessa underbart roliga vitsarna har jag hittat i olika Julia- tidningar.


Solen tittar fram;)

Solen har äntligen börjat titta fram! Tänkte gå ut och sätta mig och sola lite;)
Det är ju sommar, så vrf inte?
Har inga planer för idag, vilket gör mig lite rastlös. Jag vill ju göra något på mitt lov!
Orkar dock inte göra något... Förrutom att blogga x) Blir väl det jag får göra idag, blogga och sola.
Men det är ju oxå najs! Ska sen fixa lite bland mina ridgrejer- hänga upp allt och göra så att allt hänger snyggt.
Hatar att ha oreda- speciellt bland mina ridsaker. Men innan jag börjar fixa bland alla ridgrejerna ska jag sola lite, äta lunch och fixa lite roliga saker till er;) Ha det gött i solen(om nu solen är framme hos alla) så hörs vi snart igen!;)
//Felixiz

Tävling!

Kan ni se vad det är för djur som sitter där på pinnen?Kan ni även gissa vilken sort av det här djuret? Tex, om det är en kanin, då kan det ju vara en lejonkanin eller en dvärgvädur? Kommentera nu!Du vinner en länkning! Du kanske får fler besökare??;J
//Felixiz


Naww...!Sådär! Bilderna sen i helgen! Tävlingen ska ni få strax, så håll utkik!!;) //Felixiz

Måndag- En helt ny dag, en ny start på en ny vecka

Eh... Överskriften på detta inlägg blev väl liite random, men What Ever. Idag tänkte jag ge er en tävling(ledsen för att jag inte gav er ett inlägg tidigare idag..). Ni som svarar rätt- det är det ni ska satsa på- vinner en länkning. Alltså, jag skriver er bloggs adress, här på min blogg. Vem vet, ni kanske får fler besökare?;)
Sen ska ni även få lite bilder sen helgen;) Väldigt söta djur jag fick på bild!!;)
Ha en skön dag, så får ni kika in här lite då och då;) Chiao!//Felixiz


Hästar är livet!

Ny ide!

Jag har kommit på en ide...
Imorgon kanske det kmr en tävling, för er! Tänker inte avslöja vad för tävling, kanske avslöjar något så att ni kan fuska eller så, men hur som helst, ni ska få en tävling där ni kan vinna en länkning, då ni säkert kmr få fler besökare på just DIN blogg! Låter najs va? Så håll utkik, så får ni se imorrn vad som är tävlingen!
Jag kmr då även berätta för er hur ni ska göra, hur det går till och allt som man kan behövas veta.
Så håll ögonen öppna, för imorrn kommer eran egna tävling!


Blir inga fler inlägg idag, så ha det gött sålänge! Vi hörs imorrn, alla goa läsare! //Felixiz

Skillboard Week 261. Awake And Alive
2. Savior
3. Would It Matter
4. The Older I Get
5. Comatose
6. Live Free Or Let Me Die
7. Better Than Drugs
8. Monster
9. Don´t Wake Me
10. Rebirthing


Kom nu ihåg att rösta till nästa vecka! Ni kan vinna en länkning!;) Så rösta nu!

Min viskande skatt....<3Ditt skratt skär genom mina öron
Din själ är dina ögon
Jag tittar på den plats där du alltid suttit
Minnet av dig är inte längre så fjuttigt
Snarare större än man tror
Får knappt plats på stället där jag bor
Jag är tacksam för minnena jag fått
Stället där jag suttit och gråtit på, är vått
Nu är allt det roliga borta
Fast minnen jag fått av dig, i längder, är inte korta
Nu börjar livet på nytt
Allt det gamla är bytt
Snart är lovet slut
Kärleken fick ta smällen, nu står den på lut

Den drar förbi mig som en travhäst
Klarar jag av, nu efter allt, att starta en fest?
För att glömma allt med han
Eller ska jag säga att han vann?
Fullspäckad helg!

Min helg har varit otrolig!
I fredas var det midsommar, och då åkte jag och min familj ut till stugan, där vi var hela helgen. Igår, lördas, var jag och min kompis iväg på en cykeltur. Var helt otroligt! Vi satt på en uteservering vid havet och åt spätta med pommes och rolandeisås(eller hur det stavas?). Riktigt gott!! Sen på kvällen cyklade vi iväg en sväng. Då upptäckte vi att någon byggt en hage till två schettisar!Hagen ligger dessutom vid min stuga, så jag kan ju cykla dit när jag vill och hälsa på dom! Riktigt kul! De åt för de mesta(som sånna små ALLTID gör) men annars verkade de trevliga;)
Idag så var jag och min kompis iväg, även det en cykeltur.
Riktigt kul dag faktiskt;) Nu är jag hemma igen och ska föra över bilderna sen i helgen(över 200?) så ska ni få dom idag, eller imorrn. Såg en riktigt vacker häst när vi var ute och cyklade igår. Den var svart, med hovskägg och en blank, svart man och svans.  Ajja, nu ska jag inte babbla på om min helg mer. Vi hörs snart!;) //Felixiz


Ni kan fortfarande rösta!
Ni kanske minns Skillboard?
Det går faktiskt att rösta ett litet tag till, och vinna en länkning!
Varför slösa bort detta tillfälle?
Rösta och få chansen att få en länkning!
Det enda du behöver göra är att rösta på en av Skillets låtar, och om du har tur kommer just DIN låt på första plats av alla Skillet låtar. Skillboard är en sak som jag och en kompis gör, har kommit på det själva, så du kan bara rösta här, på min blogg. Så varför inte rösta och ta chansen att få en länkning?
Skillboard denna veckan utses snart, inom några timmar, så varför inte rösta nu när du har chansen?
Vem vet, det kanske är just DU som vinner länkningen!
Jag skriver ut din bloggs adress, då du kanske får fler besökare på DIN blogg?
Varför inte ta denna chans?
Rösta, nu eller nästa vecka?


Sommarens hit!Detta är sommarens hit, enligt mig!

Midsommar!

Ida äre midsommar! Jag ska snart iväg och tillbringa min helg i stugan. Vi hörs väl snart igen:)
Jag kommer hem på söndag, och då ska ni få allt från min helg! Bilder(om jag har tagit några), höra vad jag gjort under min helg och hur det gått med ridningen!;D Längtar till Söndag, då jag äntligen får träffa min älskling! Nizir.... (Y)

Vad tkr just DU är det bästa med midsommar? Är det jordgubbarna, eller kanske kransarna man har runt huvudena?Nu är flaggan hissad!!

Info!

Vill bara informera er om att jag ska fira midsommar hela helgen och inte kommer ha tillgång till datorn. Blir inget inlägg imorrn(fredag), lödag eller söndag förmiddag och eftermiddag. Dock kanske ett inlägg på söndag kväll. Vi hörs om några dagar, alla goa läsare! Ha en mysig helg med kransar runt hvudena och musik på högsta volym! Kanske blir det jordgubbar? //Felixiz


Bilderna sen den lägnsta dagen på året!Ja, det där va bilderna från längsta dagen på året. Så såg min dag ut. Får se om det blir mer bloggande idag.
Ska iväg nu en stund, men sen när jag kommer hem igen kanske jag hittar på någo åt er;)
Ha det gött!!//FelixizMin ängel<3Om jag fick skulle jag skrika ut sanningen över hela världen
men det skulle ju såklart sätta stopp för färden
jag vet att du aldrig tänker på mig
men en sak ska du veta, jag älskar dig

Midsommar imorrn!

Det är midsommar imorrn! Eller, i helgen. Jag kan inte fatta det! För en vecka sen(känns det som, fast det var flera månader sen), tyckte jag att det var 3 månader till midsommar, midsommarbadet och allt det underbara med midsommar, och tre månader lät lixom mykcet i mina öron. Men oj, nu har det plötsligt redan GÅTT tre månader! Helt sjukt! Men iaf, nu är det midsommar och det ska man ju såklart fira;) Tänkte se om jag kan ladda upp bilderna idag, beacuse datan hackade igår och inte ville det jag ville.... Så vi testar! Ni får dom en nån timme;)//FelixiZ

Bilderna sen den längsta dagen på året- Fast datorn hackar...
Märkte att jag bara kan lägga upp en bild, för datorn vill inte lyda mig..;(
Så bliderna får ni imorrn, om det vill fungera då vill säga...
Vi hör senare. Blir inga fler inlägg idag. Hejdå!//Felixiz

Nizir- den underbara hästen i mitt liv<3

Tänkte på min underbara hät Nizir, som jag träffar varje söndag. Han är så fantastisk...
Alla hästarna där jag rider är fantastiska. Tänkte ge er bilderna snart, som jag tog igår.
Sen vill jag informera dom som lät inlägget om böcker om en sak. För nån dag sen gav jag er lite boktips, till sommaren. Boken om jag stannar trodde jag var den enda i "serien". Tydligen finns det en till bok, och den heter När jag lät dig gå. Det är som sagt den spännande fortsättningen på Om jag stannar. Så läs böckerna!:D
Idag har jag varit ute i solen, inte solat precis, men varit ute i solen och pysslat lite. Kännde för det idag;)
Håll nu utkik efter bilderna! //Felixiz

Fullt planerad dag

Idag kommer jag inte sitta framför datorn och uppdatera som jag gjort den senaste tiden. Det är sommarlov och jag ska vara ute i solen idag med min kompis;)
Kanske blir något litet inlägg ikväll. Tog förresten lite bilder igår. Var ju en speciell dag, längsta dagen, kortaste natten;) Vet inte om alla hade koll på det, men jag var iallafall på ett ställe och tog foto(vet dock inte vad stället hette). Ganska otroliga bilder;) Får se om jag hinner lägga upp de idag. Kmr ju inte direkt sitta plankad framför datorn idag. Vi hörs antagligen senare idag;) Hejdå alla goa och somriga läsare!//Felixiz

Fortsättning del 12- Om de bara visste...

Frida ser glad ut.
- Jag hörde om ditt hjältedåd.
- Ja-aha.... Jag leder in Molley i hans box. Han är lugn och är som en ny häst. Han känns som min häst.
- Jo, och jag tänker inte låta köparna slakta honom. Jag tänker inte sälja han till dom. Han har ju blivit så snäll, tack vare dig. Så nu har jag ställt mig vid ett beslut. Du får Molley. Jag förtjänar inte han. Dessutom tror jag att han bara låter dig rida honom. Lika bra att du får honom.. Nu är han din. Bara din, Emma.
- Ursäkta?
Jag fattade inte vad som hände just då. Men det Frida sagt var sant. Han var min. Bara min. Så jag bad mina föräldrar göra ett stall åt mig på vår tomt, och efter att ha gjort sysslor hela kvällen gick de med på iden.
Stallet blev klart lagom till midsommar. Och den midsommaren, det året, blev den bästa någonsin!
Molley var förståss med. Och på kvällen red vi ner till stranden. Det var många som tog midsommardopp. Inklusive jag och Molley. Svalkande och skönt, ett perfekt midsommardopp. Himlen var ljusblå och vid Danmark gick solen ner, brandgul och fin som alltid. Men den verkade så speciell just den kvällen...
Det luktade sommar och några fåglar sjöng sin vackra sång. Jag och Molley stod och tittade ut på vattnet och solnedgången. Molley tittade på mig med hans underbara ögon.
- Ja Molley. Om de bara visste...


Fortsättning del 11- Om de bara visste...

- Josefine! Är det du?!!

Jenny kramar om sin kusin. Se så rätt man kan ha..;)
- Jenny, jag ska cykla till hamnen nu. Ha det så kul!
Jag tar tag i min cykel och cyklar hem. Jag, mina föräldrar och några kompisar ska till hamnen idag. Det hade jag helt glömt bort! När jag kommer fram står mamma och pratar med grannen.
- Hej gumman! Vi tänkte fira midsommar här med grannen idag! säger min mamma och vinkar.
Juste! Det är ju midsommar om två dagar! Jag går in och byter om till vanliga kläder. Sen sticker jag ut i trädgården och märker att mina fyra bästa kompisar har kommit.
Anna- Ljushårig med gröna ögon. Michelle- Mörkhårig med blåa ögon. Miranda- Ljushårig med blåa ögon.
Angelika- Mörkhårig med bruna ögon.
Vi slänger oss på cyklarna och cyklar i lugn takt bort till hamnen. Havet ligger stilla och några fiskmän kommer in med sin båt i hamnen. På den lilla ängen vid hamnen går folk runt och äter glass. Alla affärer har öppet.
Vi går först in i bokhandeln där vi hittar massor av bra böcker. Men min mamma ropar på oss efter ett kort tag. Vi sätter oss på uteserveringen och äter spätta med pommes. Till efterrätt blir det en god glass.
Efter en runda uppe på kullen cyklar vi hem igen. Klockan är ungefär två och solen lyser starkt. Jag undrar vad Jenny och hennes kuin gör just nu. Kanske är de ute och rider...? När jag kommer hem tar jag och mina kompisar med oss badkläder och cyklar vidare till kiosken Bretzy. Vi handlar godis och sen tar vi strandvägen hem. Många är ute och går och hamnen är nu full av båtar som folk gör vid. Fiskmåsarna skriker och flyger omkring i hamnen. När vi kommer hem igen är klockan halv fem och mina kompisar åker hem. Jag sticker till stallet igen och rider ut en sväng med Molley. Jag är såå stolt över honom! Över det han gjorde idag. Jag rider ner till havet. Alla solare har gått hem och stranden är nästan tom. Det är bara några svanar som simmar lungt ute på havet.
Molleys hovar sjunker djupt ner i sanden. Fyren långt ute i havet ger sitt sken på oss. Min mamma och pappa sitter redan där och erbjuder mig hallonsopa, som jag sveper på direkten. På andra sidan ligger danmark. Det är fullt i Danmark längs horrisonten. Det ser så vackert ut. Molley tar plötsligt ett skutt och mitt glas flyger ur handen på mig. Moley springer ut i vattnet och skvätter rutnomkring sig. Mina föräldrar tittar på varandra.
- Vad busig häst... säger pappa.
Om han bara visste...
Molley rider ut en bra bit och sen vänder han och kommer tillbaka med mig på ryggen förstås. När vi är uppe från vattnet rider jag hem med Molley till stallet. Varken Jenny eller Josse finns kvar...
Dock finns Frida där och hon står och väntar på mig i stallgången... Oj oj...

Ser ut att blir regn- Idag igen

Ser ut att blir regn idag igen.
Idag gjorde jag ett pricktest, för att se vad jag är allergiskt mot. Har lixom haft allergiattacker ett bra tag nu.
Som tur var hade jag inte så stor allergi mot häst, utan mest allergi när det gäller pollen och gräs. Sen har jag lite allergi mot katt häst och hund, men inte så mkt som tur är, för jag älska verkligen djur!
Blir inga fler inlägg idag vad jag vet, förutom berättelsen;)
Ha en skön dag nu;)

Dagens låtar:
* Chris Medina- What Are Words
* Chris Mhina- Last DanceGlöm nu inte att rösta på din favorit låt av Skillet! Du kan vinna en länkning!!

Pyssel till sommaren!!;)

Du behöver
* Snäckor från stranden(Tips! Om du åker utomlands någon gång, plocka gärna lite fräcka snäckor där. De är lite annorlunda än dom i Sverige. Alltid roligare att ha lite speciella, istället för de vanliga)
* Pennor i olika färger
* Fantasi

Okej. Idag tänkte jag ge er ett pyssel som är riktigt lätt och roligt att göra på sommaren!

1. Ta en snäcka och se så att den inte är blöt, sandig eller full med saker från havet; tex, tång, alger, havsnäckor.
2. Rita/skriv/ klottra vad du vill på den, låt fantasin flöda!
3. När du målat klart lägger du den åt sidan och tar en ny snäcka och gör samma sak.
4. Och sen fortsätter du tills du känner dig klar.
OBS! Färgen är oftast inte vattenfast som man andvänder, så låt inte ditt verk stå utomhus, i regn eller nära vatten. Och var försiktig om du har snäckor om du målat på, de förstörs VÄLDIGT lätt!

Tänkte visa er lite som jag gjort, för att få inspiration

Funkar även med stenar!


Det är roligt att göra sånt här för att ge bort. En som du tkr kanske väldigt mkt om? På denna halva snäckan har jag skrivit namnet på den häst jag rider och älskar över allt annat, Nizir. Om du är en hästmänniska, kan du ju göra något i form av en snäcka eller något, och kanske hänga upp i din hästs spilta/box. Eller, om du har en hund, kan du göra något till den i form av en snäcka eller sten och hänga någonstans där han/hon ofta befinner sig.
Detsamma gäller övriga djur, katter, djur på bondgårdar osv.

Man kan även andvända snäckorna till smyckes hållare, precis som små askar. Här ovanför ser ni att jag har lagt mina två ringar i två  snäckor. Mycket praktiskt!

Det var allt från mig! Hoppas ni fick lite idéer!;) Pysslet har jag själv kommit på, så jag antar att det bara finns här, på min blogg. Visst är det ett väldigt kul pyssel, så visst kanske det är nån som har gjort detta innan, men vad jag vet finns det inte i några böcker. Ha en skön dag, så kommer dagens låt lite senare. Och kanske berättelsen...:) Hejdå allihopa! //Felixiz
Vi hörs imorrn alla goa läsare!


Åskmålnen i går

Regnet igår

Havet igår

Regnet i lördas

Himlen i helgen

Regnet igår

När jag och min kompis var ute och sprang igår


Detta var inte alla bilderna från min helg, men alla blev inte heller så bra. Men jaa....
Blir inte mer bloggande för idag iaf, så vi hörs väl imorrn alla goa läsare! //Felixiz


Om ni vill ha en ledtråd till imorrn- Pysslet- så kan jag ge er en bild, så får ni gissa er till vad det är för pysseltips jag tänker ge er imorrn;)

Lite svårt? Jo, det är det faktiskt. Just den här behöver ju inte vara saken som man måste göra till pysslet... Ja, ganska kompliserat att förklara, Men det jag menar är, att just det jag skrivit här på bilden, coh ritat, det behöver inte just DU också göra på din pysselgrej. Du får rita, skriva eller klottra vad du vill på din pyssel grej! Låt fantasin flöda när du gör pysslet! Det kommer imorrn, så håll ögonen öppna!


Fortsättning del 10- Om de bara visste...

När vi kommer till Johnssons sitter Jenny på trappan till Stallstugan och gråter. Hon tittar hastigt upp på mig och flickan när vi kommer ridande på Molley.
Jag hoppar av och låter flickan släppa ut Molley i hagen och pyssla om honom.
- Vad har hänt Jenny?  frågar jag.
- Jag fick nyss ett samtal från mamma. Min kusin har rymt från sitt boende. Hennes föräldrar dog för ett år sen i en eldolycka. Så det är en elak, sur man som tar hand om min kusin... Men nu har hon rymt, med en flicka på en flugskimmel... Jag trodde först det var du och Molley, men min kusin.. Jag vet ingenting om henne, bara att hon heter Josefine och det där med hennes föräldrar... Och det där med hennes häst, förtås...Säger Jenny och suckar.
Jag tänker efter. Allting passar in på den där flickan jag räddade... Jag kollar på Molley. Molley som snart är en hamburgare som någon tuggar i sig... Nej, hemska tanke! Molley ska inte slaktas! Never!
Och jag har ju nu bevisat att han inte är omöjlig. Eller hur? Han räddade ju flickan, och då är han ju inte omöjlig, eller? Jag följer med Jenny in i stallet.
- Var tror du hon är? frågar hon.
- Ingen aning.
- Du vet att jag sa att det hänt en sak med hennes häst?
- M, du sa det ju nyss.
- Jo, hennes häst finns faktiskt här. Fast hon vet inte om det... Hon hade sin häst Molle här för någon vecka sen, men Frida blev trött på Molle, så hon färgade om Molle och a till Jesefine att Molle sprungit iväg. Frida verkar snäll men hon är sträng, och kan vara elak. Hon brydde sig inte om att Molle var Josefines egna häst, utan struntade i det och bad Josefine att lämna stallet. Ingen häst, ingen mening att vara här. Fridas ord, säger Jenny och går fram till Zilleys box.
- Så du menar... Att du känner Josefine?
- Nej, jag vet inte ens vem hon var föränn mamma berättade. Min mamma bad mig gå hit för att prata med Frida om Molle. Men Frida var så snäll mot mig och gav mig uppgiften att ta hand om Zilley. Och det erbjudandet tackar man inte nej till om man är hästtokig.
- Så... Det var då du började jobba här? frågar jag och Jenny ler mot mig.
- Ja, precis. Och några dagar efter att jag tackat ja till erbjudandet hittar jag Josefines halsband hängande på en spik i Zilleys box. Och när jag ska mocka hittar jag ett foto på Molle och Josefine. Zilley är Molle.
Jenny suckar och klappa Zilley- eller vad han nu heter- på mulen. Han blundar och nickar.
- Okej, så du lotsades tycka om Zilley för Josefines skull?
- Ja, precis. Eller, inte riktigt. Jag har alltid varit avund på Josse för att hon hade en sån fin häst. Så mina känslor för Zilley var äkta. Jenny tittar på mig med blanka ögon.
- Kom Jenny. Jag har en sak att via dig..
Jag går ut till flickan och Molley.
- Ni två, ni är kusiner va?
- Är... Är vi? Flickan tittar storögt på Jenny.
- Är vi Emma? Skulle inte tro.. säger Jenny men flickan avbryter henne:
- Jag har aldrig haft nån kusin, förutom Jenny men...
- Josefine! Är det du?!!


Skillboard vecka 26 utses på fredag!Skillboard vecka 26 utses på torsdag, så rösta nu!
Det enda du behöver göra, är att hitta en låt av skillet som du gillar, sen är det bara att kommentera den här på min blogg, så räknas din röst. Låt oss säga att just DU röstat. Du har då skickat låten till mig via kommentarer. Om den låten du röstat på hamnar på första plats bland alla skillet låtar, då får just DU en läkning! Det vill säga, jag skriver din bloggs "adress" här på min blogg. Vem vet, du kanske får fler besökare?;)
Så rösta nu, allihopa!

Tjo!

Tjenaa!
Nu tänkte jag att ni skulle få lite smått och gott.... Ja! Jusste! Precis, dagens låt och mening!!:D

Dagens Låt: Chris Mhina- Last Dance

Dagens Mening: Allt är inte som det ser ut att vara

Andledning till Dagens Mening:
Det handlar om Om de bara visste...
Fortsättningen på den kmr lite senare idag;)


Boktips till Sommaren!

Mitt första boktips:
* Vampire Academy skriven av Richelle Mead. Handlar om vampyrer- av olika slag, flera olika sorter, onda, goda, kungliga och beskyddare- men innehåller även lite kärlek. Det har utkommit 5 st böcker i den serien;
- Törst
- Fruset blod
- Skuggkysst
- Löftet
- Andens kraft

Den sjätte boken kommer ut i augusti 2011.
Mitt andra boktips:
* House Of Night är en bok skriven av P.C Cast och Kristin Cast. Även den handlar om Vampyrer. I den serien har det utkommit sex böcker, alla fyllda med spänning, kärlek och vänskap.
- Vampyren märke
- Sveket
- Utvald
- Svart ängel
- Jagad

- Frestad
Alla är de otroligt bra! Om du gillar vampyrer ska du DEFINITIFT läsa dessa böckerna!
Mitt tredje boktips:
* Om jag stannar skriven av Gayle Forman. En mycket bra bok! Den handlar om en tjej som hamnat i en bilolycka. Plötsligt ser hon sig själv ligga blodig genom bilens rutor. Hon ligger på marken och är död.
Hon vet inte om hon lever eller vad som hänt.I denna boken får man följa henne och hennes liv under de 24 timmarna. En mycket bra bok och om du är känslig finns det risk att du kommer gråta vid vissa tillfällen. Men det hindrar dig inte från att läsa den. Jag rekomenderar den verkligen!
Mitt fjärde boktip:
* Adzerk- Den Vita Hingsten skriven av Lin Hallberg. Om du är en hästmänniska är denna boken en perfekt bok för dig! Det mesta handlar om hästar, som man kanske kan förstå, men det finns även spänning i boken och lite kärlek också. Boken passar alla men först och främst hästmänniskor.


Det var mina fyra boktip. Hoppas ni hittade åtmnstone en bok som ni inte lät och fastnade för nu.
Boktips 1- och 2 är perfekta böcker för dom som gillade Twilight. Dessa två bokserier är faktikt bättre än Twilight enligt mig;) Läs och se vad ni tkr! //Felixiz


Fortsättning del 9- Om de bara visste...

Vi galopperar in i en skog. Jag saktar ner Molley och när han stannat hoppar jag av och hjälper sen flickan av från Molleys rygg. Hon gråter fortfarande och trillar ihop när jag släpper taget om henne.
- Vem var mannen? frågar jag och tjejen tittar hastigt upp på mig. Hon släpper inte blicken och jag faller djupare och djupae in i hennes ljusblå ögon. De känns kalla som is.
- Han är en hemsk man. Eftersom mina föräldrar inte längre finns tar han hand om mig. Men jag önskar att det var någon annan än han som tog hand om mig...
Flickan tittar bort. Jag hjälper henne upp på fötter och hon går fram till Molley med snabba steg. Molley är helt slut och står och hämtar sig vid ett träd i skuggan, där jag bundit fast honom. Tjejen klappar honom på mulen och han blundar och njuter.
- Visst är han fin, säger jag till flickan.
- Han är fin och en vinnare. Jag vet ingen häst som sprungit så fort. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, säger flickan till mig. Jag ler.
- Tacka honom. Det var han som förde oss hit, svarar jag och klappar Molley på den blöta halsen av svett.
- Ja, men det var ju du som hjälpte mig.
- Ja, jag och han, Molley...
- Molley? Vad fint namn! Min förra häst hette Molle och är försvunnen... Tror du att du har sett honom? frågar tjejen och jag skakar sakta på huvudet. Nej, jag har inte sett någon Molle vad jag vet...
- Hur ser han ut?
- Som han där Zilley. Exakt som Zilley.
- Okej. Jag förstår. Men när försvann han där Molle?
- För en vecka sen. Jag hade honom på Johnssons stall och en dag bara han försvann.
Flickan lutar sitt huvud mot Molleys panna.
- Men... Du, vi rider tillbaka till stallet. Han kanske håller till där någonstans...
Jag vet själv inte vad jag hade väntat mig, men inte det jag fick reda på iallafall....

Det är inte alltid som det ser ut att vara...

Ny dag med er!

Hej hej!
Idag börjar en ny dag med er, mina goa läsare!
Ni ska få lite bilder från i helgen, berättelsen, lite boktips till sommaren, men även lite pysseltips som passar perfekt till sommaren! Så håll utkik, för snart kommer allt smått och gott! Hejdå! //Felixiz

Internet kommer och går..:/

Tyvärr hackar mitt internet väldigt mycket idag;/
Så jag får ge er berättelsen, boktipsen, dagens låt, bilderna sen i helgen och lite pyssel tips till sommaren imorrn, eftersom mitt internet verkar vilja hacka otroligt idag. Jag är tacksam för att jag ens är inne just nu. Vi ses imorrn, goa läsare! //Felixiz

Söndag! Veckans bästa dag!

Hej!!
Nu har jag precis kommit hem. Har tagit lite bilder, så de får ni sen;)
Har regnat hela dagen typ! Boooring:(
Men iaf. Berättelsen kommer väl antagligen lite senare, sen ska ni få lite boktips! Böcker kan va kul att ha på lovet. Det spelar egentligen ingen roll vad för sorts böcker det är, bara det är något ämne man tycker om.
Vi hörs senare! //Felixiz

Vi hörs imorrn!!

Detta blir sista inlägget för idag. Ska iväg ett tag, så det blir väl antagligen fler inlägg imorrn, då ni bla får forts, på berättelsen, dagens låt och lite boktips!;) Missa inte det!

Och glöm inte att kommentera vilken skilletlåt du gillar, till Skilolboard. Du kan vinna en LÄNKNING! Missa inte!

Chiao!//FelixiZKanske tittar solen fram lite senare under dagen??;)

Hästar är verkligen livet....(Y)

Ni som rider vet hur underbart det är att rida. Hästen är ett underbart djur. Hästar är fantastiska, och fugerar super i arbete och krig(väldigt synd om dom i krig). Vissa hästar kan förstå människor, som om de kunde läsa tankar, som om de kunde förstå människans språk. Hästarna är fantastiska, och det är otroligt hur många raser det finns, och vilken underbar sak det är att få rida. Dom som går på ridskola, dom har en väldigt tur. Visst tänker man inte på vilken tur man har, utan tittar bara upp på de som har det bättre än en själv. Jag tkr man borde blicka bak på hur bra man har det, innan man börjar klaga. Visst finns de dom som ser upp till dom som har det bättre än sig själv, som har en egen häst medan man själv går på ridskola. De är fantastiska människor, som tar till sig alla de råd som de med egen häst ge en. Man klagar inte, bara jobbar på och bryr sig inte om hur jobbigt det är och hur mycket jobb som ligger bakom allt. Man ger inte upp. Man får inte ge upp. Jag tkr verkligen om sånna människor, som fortsätter att kämpa oavsett vad. Sen finns de ju dom som aldrig är nöjda. Synd. De börjar med att rida på en ridskola, sen får de en egen häst, vinner kanske vissa tävlingar, men fortsätter att vara avund på dom som är bättre. De kanske har gått längre än dig själv, och då är det väl inte så konstigt att man själv ligger efter lite? Förrästen är det upp till dig själv hur du vill ha det. Hur som helst, det jag vill få fram är, sträva alltid efter något, men tjura inte över att du inte är lika bra som den eller den, utan kämpa på och titta på hur bra du själv har det, istället för att kolla hur de andra har det. Du har en väldigt tur om du bara får gå på en ridskola. Det finns dom som inte får de, hur mycket dom än älskar hästar. De får inte rida, och det kan vara av vilket skäl som helst. Om du ha en egen häst har dubbelt så mkt tur, och ska vara riktigt glad. Om du har en häst, ska du vara väldigt nöjd! Hästen är ett fantastiskt djur, och om du blir vän med en häst har du fått en vän för livet. Även om hästen kan vara jobbig eller göra fel ibland, vill den dig inget illa. Hästen älskar dig lika mkt som du älskar den, oavsett vad.

Nizir, världens bästa häst. Jag älskar allt med han, och jag önkar att jag fick tillbringa varenda dag med honom...(Y)

Lördag- en ganska mulen dag

Ser ut att vara mulet hela denna dagen... Tråkigt värre jue. Blir ändå att sitta framför datan idag. Eller, inte hela dagen jue;) Jag ska iväg till en kompis lite senare, kanske. Ni får fortsättningen på Storyn lite senare idag;)
Kom gärna med föslag vad som saknas på bloggen, som jag kanske hade tidigare. Eller ni kanske saknar något som ni vill ha mer av här på bloggen. Kommentera!

Glöm sen inte att rösta på en skillet låt, ni kan vinna en länkning!!;)Påminnelse!Skillboard kan ni även hitta på Youtube, där den är proffsigt gjord som en video. Värt att se;)
Ha det gött sålänge!;)

Dagens Mening: Ta inte allt för givet. Jobba dig fram tills du når ditt mål.

Dagen mening menas med det jag skrev. Sträva alltid efter något, ta aldrig något för givet, utan när du nått ett mål, skaffa dig då ett nytt mål att sträva efter, And So On.

Ha en skön kväll!;)   //Felixiz

Äntligen Fredag- Sommarlovet börjar på riktigt nu!


Så här mycket papper och pärmar och skit hade jag när jag slutade skolan i tisdags!
Riktigt skönt med lov nu- För det är Nu, som det börjar på RIKTIGT!!:D

Skillboard Week 25!

1. Savior
2. Lucy
3. Whispers In The Dark
4. Comatose
5. Hero
6. Would It Matter
7. Better Than Drugs
8. Those Nights
9. One Real Thing
10. Dont Wake Me

Glöm inte att rösta på nästa veckans Skillboard! Ni vinner en länkning! Missa inte det!


Fortsättning del 8- Om de bara visste...

Jag går fram till kontoret. Jag hör ingenting där inifrån. Jag knackar på dörren.
- Jenny! Öppna, vi måste prata!
Ingenting händer. Tårarna trycker på bakom ögonlocken. Vad kommer hända med Molley om inte jag lyckas få pli på honom? Det är en häst inte en hund, men det måste gå! Jag älskar Molley såå mycket....
Även om han är busig och envis förtjänar han inte att bli slaktad. När jag precis ska gå öppnar Jenny dörren. Hon gråter. Jag frågar hur det är med henne, om hon mår bra. Hon skakar och hämtar en hink med morötter. Hon säger ingenting men ger mig den gula lappen jag läst nyss, men kastat ner på marken.
- Jag har redan läst den... Hon nickar och ger Molley morötterna.
- Vem ringde du? frågar jag och Jenny bara skakar på huvudet.
- Glöm det... Bara glöm det...
- Men Jenny... Du brukar aldrig gråta..
- Men nu gör jag det.. För din skull...
- För min skull? Men jag vill inte att du ska gråta Jenny. Och inte Zilley heller, var han än befinner sig...
Jenny tittar oroligt omkring sig och hennes mun formas till ett stort O.
- Var.. är han? Och Freddy? Emma, var är dom? frågar hon och springer in i hagen. Jag tittar bort på den trasiga delen av staketet. Jenny sätter sig på huk vid staketet som är trasigt.
- Det är inte Freddy eller Zilley som gjort det här... säger Jenny och reser sig upp. Hon går fram till mig.
- Vi måste ut och leta efter dom. Hur många har vi kvar?
- Vi har alla kvar. Du kan ta Ylkex så tar jag Molley.
- Bra. Om vi hittar dom har du bevisat att Molley kan uppföra sig..
Vi går snabbt in i stallet och sadlar våra hästar. Molley känner på sig att något viktigt är på gång, så han står lungt och busar inte. Det går fort att sadla honom och jag och Jenny sticker iväg till skogen så fort vi hoppat upp i sadlarna. Molley är pigg, och så fort jag ber han öka lyder han mig. Jenny följe mig, hack i häl.
Hennes häst, som hon aldrig annars brukar rida, är snabb och håller ett bra tempo. Vi försöker se vart Freddy och Zilely tagit vägen. Vi ser Freddy ligga ner på en gäsmatta och rulla sig. Han reser sig hastigt upp när vi kommer närmare.
- Freddy! Kom genast hit! ropar jag och Freddy springer ivrigt fram till oss. Han verkar inte förstå vad han gjort.
- Var är Zilley? frågar Jenny argt och Freddy vänder sig om, med rumpan mot oss.
- Jag följer efter. Stanna du här, Jenny, säger jag och manar på Molley. Han galopperar ifatt Freddy, som svänger runt husknuten.
- Kom igen Molley. Jag litar på dig, oavsett vad. Bevisa nu att du går att lita på, viskar jag i hans öra och han blir spetsar sina öron och hans sätt att gå på blir mer allvarligare. Freddy leder oss till en altan. Han frustar och jag får genast syn på Zilley. En tjej sitter uppe på hans rygg och hennes långa flätor når ner till hennes höfter. Hon tittar skrämt på mig.
- Vad gör du här? I min trädgård? frågar hon och Zilley tittar på mig. Han går fram till mig när jag plcokar fram en morot, som jag räcker honom.
- Nej, avd gör du Molle? frågar tjejen och försöker styra bort Zilley. Men han är fest vid moroten. Han tuggar snabbt i sig moroten. Sen tittar han på mig medan han tuggar så att salivet sprutar.
- Jag har inga fler, säger jag och Zilley gnuggar sitt huvud mot Molley.
- Kallar du Zilley för Molle? frågar jag tjejen. Hon tittar frågande på mig.
- Han heter Molle. Han är min, säger hon och tittar argt på mig.
- Nej han heter faktiskt Zilley och tillhör inte dig. Även om du verkligen vill tro det...
Jag känner mig dum och elak, men detta är det enda rätta. Zilley är Zilley och tillhör Johnssons. Eller, vad vet jag? Men så länge jag varit på stallet har Zilley varit där. Tjejen börjar gråta och lutar sig mot Zilley. Jag kasar av Molley och hjälper flickan ner. Jag låter henne gråta ut. En man kommer utspringandes från altandörrarna med ett basebollsträ i handen.
- Arg! skriker han och kommer närmare mig, tjejen och hästarna.
Freddy och Zilley galopperar iväg från oss. panikslagna. Tjejen tittar hastigt upp.
- Kom, vi rider iväg härifrån på min häst, Molley. Han är jätte snäll, så du kan vara trygg hos honom. Jag hjälper henne fort upp på Molleys rygg,sen hoppar jag också upp.
Vi galopperar i sista sekund bort från trädgården. Jenny befinner sig inte någonstans. Jag manar på Molley och han ökar farten. Jag känner mig stressad. Vem var mannen? Flickans pappa? Var det hennes tomt över huvud taget? Vi rider förbi Johnssons stall. Jenny släpper ut Ylkex i hagen längst bort. Hon tittar oroligt på mig när jag galopperar förbi. Jag tecknar åt henne att hon inte ska oroa sig. Hon säger varken ja eller nej. Men jag fortsätter att mana på Molley. Han galopperar fort nu och han busar inget. Han känns normal och jag älskar honom mer än förut. Min underbara häst(Y)

Molley, min underbara häst...
Utan honom är jag inte hel
det frida sa var så fel


Ledsen för dålig uppdatering...

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen...
Idag har jag läst och städat hela mitt rum. Kanske inte låter sådär jobbigt, men joho!Jag sorterade allt och bytte plats på allt i bokhyllan...Jobbigt somsagt....
Idag var jag nere i stan. Köppte inget sp.
Dagens låt: Loco- Manian
Låten är grymt skön, och perfekt till fetser och discon! Berättelsen kanske ni får strax. Har ingen aning om jag hinner, ska lixom iväg och träffa en kompis. Men om jag börjar skriva den åt er nu, del 8, så Hinner jag ge er den;)
Ha det gött sålänge!//Felixiz

Fick nyss en ny vän! Har ingen aning vilekn sort det är, men gullig e den iaf!;)

Huvudvärk, blir inga fler inlägg idag

Eftersom jag har huvudvärk, å blir det inga fler inlägg idag. Sen så har jag inget att informera er om..
Imorrn kommer antagligen killboard, å håll ut;) Ha det gött!//Felixiz

Bilderna sen i veckan!


SkolavslutningDet där var bilderna sen i veckan: Skolavslutningen, fågeln som ville ha min glass när jag satt ute igår kväll, mina polare som jag varit med i veckan, och det underbara vädret. Ha det gött!//Felixiz

Kraftig allerigi.. :(

Har fått en mycket fraftig allergi. Pollen elr nåt. Pajjar alla mina planer för idag. Tänkte hänga med mina klasskamrater idag, på stranden, men det går inte. Får stanna hemma och vila mig ist. Det är ju bättre att jag vilar nu och blir bättre, än att jag går iväg till stranden och kanske blir sämre. Det kmr fler tillfällen med klassen.. Antagligen. Ni ska få fortsättningen på berättelsen, och dagens låt. Ha det gött sålänge! //Felixiz


Bilderna från i veckan kmr lite senare under dagen;)

Andra dagen på lovet!:)

Andra dagen på lovet, idag, har gått jättefort. Imorrn blir uppdateringen lite så sådär. Jag kommer vara ute med polarna och ha kul. Vi ska bada och vara på stranden. Bilderna får jag ge er imorrn, för de är riktigt många, och jag har inte tid att föra över de just nu. Vi hörs senare! //Felixiz

Nizzan, världens bästa häst!

Detta är sista inlägget idag. Blir inte så många imorrn heller... Men det är ju lov, och jag vill gärna njuta av tiden medan jag kan...

Glöm nu INTE att rösta på en av Skillets låtar! Ni vinner en LÄNKNING!!Så rösta nu!


Fortsättning del 7- Om de bara visste...

- Behöver du en morot?
Jag springer och hämtar en hink fylld med morötter. Freddy gillar inte när man bjussar honom på mat när han är sur och arg.
- Killen, du vet att Zilley är där ute och väntar på dig. Så lugna ner dig.
När Freddy hör namnet Zilley blir han glad och gnäggar förtjust.
Jag går in till honom och leder ut honom i hagen där Zilley befinner sig. När jag satt på haspen på grinden till hagen undrar jag vad Jenny gör. Det har gått ett bra tag nu. Vad gör hon egentligen? Ljög hon, eller ringer hon på riktigt ett viktigt samtal? Molley dunkar i sin boxvägg. Jag går fram till honom och flätar in mina fingrar i hans man. Han blundar och vilar sitt ena ben. Jag hör ett brak ute på gården och drar med mig Molley ut, eftersom han ändå ska ut till en av hagarna. Staketet ut mot skogen är trasigt. Någon har tagit isönder det. Troligtvis Zilley och Freddy. Men varför? Molley blir pigg när han ser hålet i staketet. Han tror att jag tänker släppa ut honom där, så att han kan rymma. Jag binder fast honom i kroken vid kontorsrummet. När jag passerar anslagstavlan trampar jag i något. Inte hästskit, halm eller dygnblöt spån, utan pappret Jenny läst innan idag. Det som förut satt på anslagstavlan. Jag tar upp det och skummar igenom det.
Kära Stallmedlemmar.
Jag, Frida, har kommit fram till en sak. Jag är hemsk ledsen Emma, men jag måste sålja Molley. Han gör ingen nytta, förstör bara vardagen för oss andra. Dem eventuella köparna köper honom till slakt i övermorgon. Njut av tiden han fortfarande är vid liv, Emma.
MVH     //Frida

Mina ögon fylls med tårar. Slakt. Dom ska slakta min häst. Nej, det kunde inte vara sant..
Det fick inte vara sant...  Nu när jag lovat att få pli på honom. Nu är det brottom, att bevisa att Molley inte är hopplös. Nu, är det upp till bevis.


Fortsättning del 6- Om de bara visste..

- För- örlåt Jenny... Jag tänkte... Liksom bara vara... Snäll....
- Du är otroligt snäll, Emma. Du har inte gjort något dumt eller elakt om du nu tror det.. Du är för snäll, Emma, säger Jenny hest och klappar mig på axeln.
- Men Jenny... Varför gråter du?
Hon tittar på mig och torkar bort tårarna.
- Grät, menar du väl? rättar hon och går bort till personalrummet, där annars Frida brukar sitta.
- Du får gärna sadla av Zilley, släppa ut hästarna ihagen, ge dom vattenoch sen förbereda deras lunch, säger Jenny med ryggen mot mig och öppnar dörren till kontoret.
- Men vart ska du då? Tänker du bara smita eller? skrattar jag och försöker skoja bort det pinsmma läget, men Jenny tycker inte alls att det är kul, utan ger mig bara en allvarlig blick.
- Jag måste ringa ett viktigt samtal . Stör mig inte är du snäll...
Hon låser dörren efter sig och Zilley ger mig en arg blick när jag går fram till honom. Jag tar av sadeln och när jag ska bort till sadelkammaren sparkar Zilley efter mig. Hans ögon är dragna bakåt och hans ögon vita.
Såhär brukar han aldrig uppföra sig. Jag hämtar en morot till honom, som han glufsar i sig på direkten. Han buffar tiggande på mig och jag skrattar.
- Hörru du du. Är det läge att vara glad nu eller? Skulle inte tro det va?
Jag leder ut honom till den tomma hagen. När jag ska gå in i stallet igen för att hämta de andra hästarna gnäggar Zilley sorgset bakom mig. Jag vänder mig om och tittar på honom.
- Vad är det killen? Längtar du också efter Freddy?
Zilley gnäggar och backar skrämt bakåt. Jag går snabbt in i stallet till Freddys box. Han steppar otåligt på halmen och öronen är dragna bakåt.
- Behöver du också en morot?

Fortsättning Följer...

Internet hackar, men nu är jag här!;)

Internet har lixom hackat sen igår kväll. Men nu är jag inne!
Ve inte hur det blir med uppdateringen idag... Jag ska iväg och köpa lite till picknicken jag och några kompisar ska ha idag. Mysigt när man hittar på olika saker tkr jag. Berättelsen kommer kanske senare idag, kanske ikväll. Ska träffa en kompis efter picknicken oxå. Ha en skön dag, och glöm nu inte att RÖSTA! Skillboard vecka 24 utses imorgon! Så rösta, rösta och RÖSTA! Den låten som får flest röster, den personen som röstat får en länkning!;)
Så GLÄM NU INTE att rösta! Hejdå!//Felixiz

Havet<33
Tänkte föra över lite bilder till er idag, så de får ni kanske ikväll. Nice bilder;)

En ny sak här på bloggen!

Jag och min bästis sosso har kommit överens om att ni, bloggläsare, får rösta på nån av Skillet låtar, så räknas den rösten med. Och den låten som fått flest röster, den personen som gett rösten får en länkning!
Så sätt igång och hitta just din favorit! Skillboard utses på torsdag! //felixiz

Låttips!

Ett låttips till er som gillar hårdrock, men inte growl(eller hur det stavas), som gillar ganska lagom musik när det gäller hårdrock. Om ni hört på Skillet, så vet nog ni säkert vilken låt Monster är. Men vet ni då vilken Hero är??
Om inte, lyssna då på Hero- Med SKilleT! Mycket bra låt. Om det finns de som inte gillar hårdrock, men lugna låtar, finns det låtar för er oxå. En av de lugnaste låtarna av Skillet, är Those Nights, som tog toppen på Skillboard förra veckan. Fler lugna låtar: Yours To Hold, The Older I Get, Lucy, Say Goodbye, Dont Wake Me, One Day Too Late, Never Surrender och Your My Hope. Sådär, där var de lugna låtarna, för er som inte gillar så rockiga låtar. Sen finns det ju låtar Awake And Alive, Comatoe, Rebirthing, Whispers In The Dark, Belive och Forgiven.
Vi hörs antagligen senare, allihopa! //Felixiz
Jag ryser när jag ser denna vintriga bilden.. Samma med er??

What are Words

What Are Words är tidernas bästa låt! Seriöst, man tröttnar ALDRIG!! Lyssnar 24/7 på den!xD
Men den är faktiskt bäst..! x) Jag vet att jag nämt det innan på bloggen, men ja, den är faktiskt SUPER BRA!
Idag blir det inte så mkt mer inlägg... Säg bara till om ni saknar nåt på bloggen, som jag hade innan. Eller vill ha mer av något. Föröker göra mitt bästa;) Nu måste jag städa lite. Första dagen på lovet(kan man säga), och jag tänker på att täda x) Men jag vill faktiskt ha ordning och reda;)
Ha en skön dag, så kanske det kmr fler inlägg lite senare;) Chiao!//Felixiz

Tjecka himlens djup!!:D (Y) Love It!(Y)

Fortsättning del 5- Om de bara visste..

Jenny lyckas inte rida ifatt oss. Men jag behöver ändå inte hennes hjälp. Jag tar sats och drar hårt i tyglarna och Molley stannar tvärt. Detta är inte första gången som han gör såhär. Jag låter honom stå stilla och hämta andan medan jag väntar in Jenny. Jag kan höra Zilleys enorma hovar träffa marken med mycket kraft. När Jenny äntligen kommer har vi stått i skogen ett bra tag.
- Emma! Du måste få pli på din häst. Han får inte göra så! Du kan slå dig väldigt illa! Snälla du, låt någon annan ta hand om denna hemska häst.
- Men Jenny, du vet hur mycket jag jag gillar Molley. Han betyder så mycket för mig!
- Och ditt liv betyder mycket för mig. Denna hästen vet inte vad den gör, den kan kanske till och med döda dig!
Jag vet att det är en överdrift. Molley skulle aldrig döda någon,och defenitift inte mig. Jenny tittar oroligt på mig.
- Du har fel, fel.. Molley är bara en busig ponny. Jag kan få ordning på honom Jag lovar, Jenny!
- Okej, men då måste du först bevisa det.
- Javisst, men det kan ta ett tag.
- Såklart. Ta den tid du behöver.
Jenny rider iväg från mig. Varför sa jag så? Det är ju nästan omöjligt att få pli på Molley...
- Kommer du? ropar Jenny till mig och jag rider snabbt ifatt henne.
Jag och Jenny pratar högt med varandra på vägen hem. Vi är inte ovänner, som jag trodde att vi skulle bli. Snarare tvärtom. Vi är tajtare nu, än vi någonsin varit! Molley håller sig lugn och går fint, och han busar faktiskt inte en enda gång.
- Då är det äntligen Sommarlov! säger Jenny och travar fram till Stallet. När Molley får syn på det blir han alldeles till sig och galopperar bort till hagen där han och Freddy brukar stå.
Molley gnäggar lägntansfullt och böjer ner huvudet när han inte får något svar. Jag klappar honom på halsen och hoppar av. Jag leder min häst in i hans box.
Jenny står vid anslagstavlan och inspekterar ett gult papper som är slarvigt uppsatt. Zilley har hon knutit upp i stallgången.
Jag går in med Molleys sadel i sadelkammaren. När jag kommer ut igen står Jenny kvar där jag lämnat henne.
- Jenny, hur mår du egentligen?
Jag går fram till henne. Hon håller pappret stadigt mellan hennes fingrar. Hon tittar tomt framför sig och hennes underläpp darrar.
- Jenny? Hennes ögon är blanka och hennes ansikte blekt. Zilley gnäggar och stampar trotsigt i betonggolvet. Han tittar irriterat på mig och Jenny.
- Ska jag sadla av Zilley åt dig? frågar jag. En tår faller sakta, sakta nerför Jennys kinder, och jag förstår inte riktigt vad som händer. Har jag gjort något fel? Eller, är det lappen som har något med saken och göra?

Hästlivet är så underbart...!

Gött med SOMMARLOOOOOOOOV!!!!

NU ÄR DET SOMMARLOV!!
Ikväll ska jag iväg till en kompis, och vi ska fira lite. Gött som in i!!
Äntligen har det göttaste lovet som finns nått mig!Kanske kommer lite bilder från skolavslutningen lite senare;)
Men jag pallar inte föra över de nu, så det får vänta. Däremot kan ni få berättelsen nu. Eller, strax.
Och dagens mening är: Livet går vidare.
Japp. Livet går faktiskt vidare, även om man tror att det tar slut nu. Några av mina klasskompisar grät jättemkt idag på skolavslutningen... Visst, det är sorgligt att lämna dennna underbara klass... Men livet går vidare. Visst är det tillåtet att gråta, såklart. Men jag tkr bara inte att man ska haka upp sig på det. Livet går vidare.
Dessutom kommer jag försöka hålla kontakten med vissa av de;) Såklart. Kanske inte alla 30 st, men några av de. Några av tjejerna;)
Tänk, att Om de bara visste skrev jag för ganska långt tag sen. Den handlar ju om detta lovet som kommer, som började idag, och då tkt jag att det var jätte långt till sommarlovet! Att det skulle ta ÅR innan jag fick mitt lov. Och nu, plötsligt, så befinner jag mig i början av LOVET!! Helt sjukt, men UNDERBART!
Berättelsen kmr trax, så håll ut;) //Felixiz

Skolavslutning!!

Idag är det skolavslutning!!Äntligen!! Som man har längtat!
Idag får ni fortsättningen på berättelsen, och dagens mening. Det var länge sen;)
Ha det gött nu allesammans! //Felixiz


Sista inlägget ikväll....

Detta är sista inlgget ikväll. Vi hörs inte så mkt imorrn, eftersom det är Skolavslutning. Men ha det bra sålänge. Hedjå!//Felixiz

Dagens låt: Mohombi- Coconut tree

Fortsättning del 4- Om de bara visste...

Jag ler lite för mig själv när jag tänker på att Molley är så glad för godsaker.
- Nej, tigga får du inte göra, Molley, Men ut och rida ska vi.
Jag trär på honom hans träns och leder ut honom från hagen. Marken är mjuk och det luktar underbart- häst.
Jag ställer Molley i stallgången och borstar honom. Eftersom han rullat sig i leran blir det ett stort dammoln när jag drar över områdena med intorkad lera. Han fnyser och ruskar på sig. Min stallkompis Jenny kommer fram till mig.
- Vad tidigt du är här. Men det är ju bara bra. Vi har hand om hela gården idag. Frida har gett personalen ledigt och stallmedlemmarna skulle till ett badhus och umgås hela dagen. Så det är bara vi 2 här idag.
Jenny ler och klappar Molley på halsen.
- Okej.. Vad exkat innebär det? frågar jag.
- Jo, vi ska mata hästarna, ta ut dom från hagarna, och vissa ska vi rida eftersom de blir väldigt agressiva om ingen rider dom. Det verkar faktiskt kul! Eller hur?
- Jo jätte, svarar jag och sätter sadeln på Molley. Den bruna hästen, Freddy, i en spilta sparkar i boxväggen och gnäggar irriterat. Molley svarar och rycker envist med huvudet. Han tittar surt på mig och steppar nervöst på den plats han står på.
- Nej Molley! Sluta! Vi ska bara ut på en snabb promenad, Freddy står kvar här när vi kommer tillbaka, säger jag lugnt och Molley slappnar av en aning. Jag leder ut honom på grusplanen. Jenny kommer ridande mot mig på hennes häst Zilley. Zilley är en D- Ponny som är ljusbrun med en väldigt fin gångstil.
- Ska vi rida ut en sväng? Gården klarar sig.
Jenny ler och nickar bort mot skogen tätt intill Johnssons tomt. Jag nickar och hoppar upp i sadeln.
Molley nickar trotsigt med huvudet. När jag trycker till med hälarna i sidan på honom tar han ett långt skutt och galopperar iväg, bort från gården. Jag klämmer mig fast med händer och ben. Molley springer in i skogen och det går inte att få stopp på honom. Om mamma och pappa skulle få reda på att Molley gjorde så här nästan varje gång vi var ute och red, skulle de förbjuda mig att träffa Molley igen. Och jag skulle inte få rida mer i mitt liv.
Mitt liv skulle vara över....

Varför inte sommarlov nu??

Jag längtar OTROLIGT mkt efter sommarlovet! Det jag längtat efter sen i höstas... Hela vintern längtade jag efter det underbara lovet... Det kmr imorrn!;) SOM JAG HAR LÄNGTAAAAT!!:D
Vill ni ha fortsättningen på berättelsen senare idag?;)

Du<3


Jag blickar ut över havet
Du bryr dig inte över huvudtaget
jag gråter varje natt
du är inte längre min skatt
jag finns alltid här för dig
så snälla sluta ignorera mig
jag försöker ara sund
fast jag aldrig får sova en blund
det som väcker alla varje natt är mitt tjut
när kommer detta egentligen ta slut?
du verkar aldrig mer vilja prata
och den lilla orange saken i hörnet har slutat blinka på min data
vi var aldrig så kallade kända
men det som hände får aldrig mera hända
mina känslor blixtrar inom mig
Dina ögon blänker som en nypolerad bil med lack
jag saknar hela dig
det enda jag kräver från dig, är ett Tack

Måndag Morron!

Idag är det som sagt Måndag morron. Idag ska vi i min klass ha en lite speciell dag, dan innan skolavslutningen lixom. Vi ska äta  chip, godis och dricka läsk. Sen tänkte vi beställa pizza från nått snabbköp. Sen ska vi sitta i klassrummet och mumsa i oss det. Fett nice! Efter skolan idag så vet jag inte vad jag ska göra riktigt... Jag ska antagligen sitta här och blogga, och ge er fortsättningen på gårdagens berättelse- Om de bara visste...
Sen så... Ja, jag vet väl inte riktigt... Vi hörs väl antagligen senare idag;) Tjaddå!//Felixiz

Fortsättning del 3- Om de bara visste...

- Det är bara en fågel! skrattar min mamma utifrån. Jag rusar ut till henne.
Doften från det nyklippta gräset tränger sig in i mina näsborrar. Min mamma ler vänligt mot mig.
- Hittade du några frallor? frågade min mamma och satte sig ner bakom mig i soffan. Min pappa går ut från vedboden och kommer fram till mig.
- Jaså, nu är du här. Jag trodde nästan att du blivit bortrövad av frallorna, skrattar min pappa. Han häller upp kaffe i sin kopp och jag sätter mig ner i soffan bredvid min mamma och brer en fralla åt mig, en ostfralla med många ostbubblor i. Det knastrar härligt när jag biter i den. Någon knäcker grenar på marken inne i skogen.
Kanske ett djur? Både mamma och pappa tittar nyfiket in i skogen.
- Får vi besök? skrattar mamma och reser sig upp. En älg kliver nyfiket fram, på lagom avstånd, och tittar nyfiket på oss. Mamma sätter sig ner igen och pappa slänger in en skinkbit i skogen till älgen.
- En älg. Ser man på. Jag reser mig upp och älgen springer skrämt in i skogen igen så att man inte kan se den.
Mina föräldrar tittar frågande på mig.
- Vad var det där bra för? frågar de. Jag ignorerar frågan och säger bara:
- Jag måste iväg till Molley. Han väntar på mig där.
Molley är min häst. Eller, sköthäst. På stallet Johnssons har jag fått i uppdrag att ta hand om Molley, för ägaren tycker att Molley är väldigt dum och ingen har anmält sig till att ta hand om honom. Mina föräldrar hade satt in en annons i tidningen, sköthäst sökes, och då kontaktade Johnssons ägare mig, Frida Johnssons.
Jag blev överlycklig och nu jobbar jag där varje dag. Molley är inte alls så elak och bångstyrig som alla säger.
Visst är han lite envis, men inte dum. Molley är den finaste hästen jag någonsin sett. Han är en flugskimmel med vit, välkammad man och ett sött ansikte. Han är den busigaste hästen på ridskolan, men det hindrar inte mig från att ta hand om honom. Jag går in och hämtar mina ridgrejer och cyklar lugnt iväg till ridskolan, där min älskade Molley finns. Gruset knastrar härligt under cyklens däck när jag cyklar in på Johnssons tomt. Hästarna tittar på mig och vissa gnäggar välkomnande. Jag ställer cyklen mot husväggen och hämtar Molleys träns som hänger på en spik på staketet i hagen. När jag går in i hagen kommer Molley springandes mot mig i full galopp. Jag backar automatiskt bakåt ett steg. Molley är faktiskt tillräckligt stor för att välta omkull en människa. Han skulle såklart aldrig göra det med vilje, men om han är klumpig kan han snubbla på hans ben eller något och trilla över någon. Man kan ju skada sig allvarligt. Molley nosar nyfiket på mina fickor för att se om jag har med några godsaker till honom. När han upptäcker att jag inte har det tittar han sorgset på mig. Det gör ont i en när hans blanka ögon borrar sig in i en. Vad ska jag göra? En klump sätter sig i halsen på mig när Molley låter sitt huvud dras ner mot marken. Han tittar fortfarande lika sorgset på mig. Jag känner mig dum. Varför gör han så här mot mig?

Hästlivet Äger!


Söndag eftermiddag med min blogg i första hugg

Hoppas ni tkt om berättelsen;)
Nu ska jag snacka lite med min bästis, sen ska jag fixa en sak till min klasskompis till imorrn. Han behövde nåt. Men i hörs väl senare! Ni kanske får resten av berättelsen senare idag, men inget är säkert... Hejdå! //Felixiz

Fortsättning del 2- Om de bara viste...

Jag hör en vissling som skär genom luften. Hunden springer tvärt bort från mig. En man går förbi mig med hunden vid sin sida, antagligen hundägaren.
Jag reser mig upp och fortsätter min joggintur ner till havet. En surfare surfar långt ute på havet, bakom en motorbåt. Fiskmåsarna skriker högt ovanför mig. Jag springer vidare, hem till min stuga igen. Dörren till uterummet står på glänt.
- Blir det någon frukost? ropar min mamma från uteplatsen. Shit! Det var ju jag som skulle fixa frukosten idag!
- Jadå. Vänta lite bara. Jag springer in och byter om till vanliga kläder. Sen slänger jag mig på cyklen. Jag cyklar lugnt in i villagatorna. Korsvirkeshusen ser så fina ut när solen lyser på dom. En katt sitter på en sten och tittar på mig. Jag vikar glatt och cyklar sen ner till den gamla möllan. Folk cyklar omkring och hejar på alla de möter. En trevlig liten stad man bor i. Ett bageri har dörren öppen och doften från de nybakta bullarna strömmar ut och blandas med doften av sommar. Jag cyklar vidare till cafeet Rosens Café. Blommorna från Kalifornia är redan utsatta på hyllorna och doftar underbart. Jag ställer min cykel i cykelstället utanför Rosens Café och går in.
Det finns inga gäster och det enda man hör är bagaren som håller på inne i köket.
- Vad skulle du vilja ha då? frågar tjejen bakom disken. Hennes ljusa flätor står rakt ut på var sida om hennes ansikte. Hennes ögon är stora och bruna.
- 2 ostfrallor, 5 birkes, 2 chokladbollar osv.
Jag betalar och går ut med mina två påsar med morgon frallor.
Jag ställer påsarna i cykelkorgen och trampar iväg. Luften är sval och solen lyser starkt. När jag svänger in på vår parkering känner jag doften av nyklippt gräs. Jag kan höra surrandet från vår gamla gräsklippare. Jag ställer cyklen under ett träd och går in i uterummet. Tidningen ligger framme på bordet med en kopp kaffe. Jag går nyfiket fram till tidningen. Det står om värmen som är på väg- den varmaste sommaren någonsin! Ryssvärmen som kommer för tredje gången i rad. Och åskan vi får på köpet.
Jag märker att jag bara står med bullpåsarna i händerna. Radion står på inne i köket, på lagom hög volym.
Jag lägger upp bullarna på skärbrädan och skär upp bulle efter bulle. Sen tar jag fram en djup korg och lägger bullarna där i. När jag ska gå ut till uteserveringen ser jag något stort och svart i ögonvrån. Något stort, svart och flaxande kommer emot mig, innifrån huset. Vad kan det vara? Fågel? Nej, inte innomhus. Eller?

Dagens låt!;)

Dagens låt: Mohombi- Coconut tree, Skillet-Those Nights


Berättelsen kmr strax. Ni får vänta ett tag till;)

Hoppas det blir bra;) //Felixiz


Tjenare!

Nej men hej på er alla!
Hoppa ni sovit gött! Det har iaf jag;)
Sov jätte länge idag! Jag brukar vara morgon pigg och vakna runt 8- 9, men idag vaknade jag den jukaste tiden i hela mitt liv! HALV 12!! höll på att dö, jag menar, hela dagen är ju BORTA! Gone! Nooo! 
Saknar Nizir så himla mkt! Men på tisdag börjar mitt lov, och DÅ, nån vecka efter det, ska jag umgås med Nizir i en HEL VECKA!!;D ska bli riktigt kul!!:D
Idag är det Söndag, veckans bästa dag enligt mig, och jag ska inte göra så mkt. Kanske träffa en kompis, ge er fortsättningen på berättelsen från igår och ge er dagens låt. Låter gött va?
Hoppas ni gillade berättelsen jag gav er igår!:D
Såklart är den inte sann, utan det är bara en berättele jag gjort för skojj skull, som handlar om mitt sommarlov. När jag skrev den, så tänkte jag på det sommarlov som börjar på Tisdag för mig. så, när jag skrev berättelsen, kändes mitt sommarlov så himla långt bort, men nu... Nu är det ju knappt tre dagar... SJUKT! Men det känns ändå skönt att få det efterlängtade lovet, som vi längtat så otroligt efter! Ha en skön dag, så kmr fortsättningen på berättelsen om nån timme eller så;) //Felixiz

Godnatt!

Blir inget mer bloggande idag.... Är helt slut sen igår.. Hejdå på er alla! Sov gott!

Om de bara viste...

Första sommarlovsdagen vaknade jag klockan sex av min väckarklocka. Jag öppnar dörren som leder ut till trädgården. Den tidiga tidiga morgonsolen står högt på himlen. Luften är sval och det luktar sommar. Äventyr.
på bordet vid den lilla uteservering står en blomkruka med lavendel i. Humlorna flyger omkring den som ivriga hundar runt sin mat. Mina nyinköpta skor är otroligt bekväma. Daggen ligger och glänser i gräset. Inne i skogen står ett rådjur och tittar på mig. Hennes öron pekar framåt och ansiktet är vackert. Jag tar bakvägen runt huset för att inte passera rådjuret och skrämma iväg det. Jag springer ner på stranden. En hundägare står och snackar i telefon sammtidigt som hunden går fritt bland blommorna. Jag tar och springer på grusvägen, vidare bort till hamnen. En fiskebåt puttrar ut från den lugna hamnen. Jag saktar inte in för att se vart den åker, utan fortsätter bara bort till campingen. vid denna tiden på året står husvagnarna uppradade lite här och där på den lilla ytan där de har fått tillåtelse att stå. Jag sticker upp mot campingens kiosk. En kille med mustach står bakom disken och ler fånigt mot mig. Kylen och frysdisken med glass brummar ikapp. Jag sätter en slinga bakom örat.
- Vad önskas? frågar killen.
- En ramlösa, svarar jag och plockar ut en från kylen och sätter den på disken framför mig. jag betalar, och springer vidare. Träden prasslar härligt ovanför mig. Det känns skönt att sommaren är här. Visst kändes det synd att lämna klassen, men jag har ett helt lov framför mig och då kommer jag säkert få tid till att umgås med dom.
Jag tar vägen förbi vattentornet när jag springer hem igen. Den är stor, och den orangea färgen håller på att falgna av. En buske bakom tornet är full med blåbär. Jag proppar munnen full med bär, och upptäcker sedan att mina fingrar blivit blåa. Jag tar fram min ramlösa och sköljer av saften med kolsyran.
Jg går bort till ett ställe där blommorna växer för fullt. Jag tar sats och slänger mig ner bland dom. När jag ska resa mig upp lägger jag märke till några ljud från min högra sida. Någon kommer emot mig. Jag tittar hastigt dit och får se en Schäffer komma springandes emot mig. Den blottar sina tänder och salivet rinner från dens käkar. Vad ska jag göra? Jag hinner i vilket fall som helst inte resa mig upp och springa därifrån...

Schäffrar är faktiskt väldigt trevliga, men när man ligger ner och bara ser något stort komma emot sig, med blottade tänder, kan man bli VÄLDIGT rädd! Vist har det aldrig hänt mig, och berättelsen är ju inte ens sann.Vad tkr ni om min ide??

Tänkte att ni kanske ville läsa en berättelse här på bloggen, en som jag skrivit.
Tyck till, jag ger ut första kapitlet snart! Chiao! //Felixiz

Om du bara visste...


Jag vet att det är fel att tänka så som jag gör
med tanke på att du och jag sjunger ut våra känslor i en kör
bara med kroppsspråk vet jag hur det egentligen är
du, liksom jag, är kär
det spelar ingen roll hur många gånger jag tänker på att det är fel
så länge du är vid min sida är jag hel
utan dig skulle jag falla ihop
kura ihop mig till en boll i en grop
du betyder så mycket för mig
du anar inte så mycket jag älskar dig
vi kanske inte talar samma språk
men oavsett vad lyssnar du på mitt tråk
jag hoppas du lysnar på min tröst
speciellt med tanke på allvaret i min röst
så fort jag tänker på det som hänt får jag kalla kårar
och pölen på golvet, är gjord av mina tårar


Dikten är inte sann när det gäller HELA dikten, men vissa av meningarna är defenitivt sanna...(Y)

Snart kommer Skillboard!x)

Skillboard är fixad, men jag tänkte bara fixa en liten liten sak innan jag kan ge den till er. Ni kommer antagligen få FLERA nya favoriter! Ha en bra dag i solen sålänge!


1. Those Nights
2. One Real Thing
3. Comatose
4. Lucy
5. Would It Matter
6. Looking For Angels
7. Savior
8. Better Than Drugs
9. Forgiven
10. The Last Night
Som vanligt så är nummer 1 bäst, och 10 sämst, enligt mig och min kompis som grundat Skillboard. Eller, akapat Skillboard. Blir inte fler inlägg idag. hejdå!//Felixiz

Gomorrn på er alla!

Hejsan!
Vet inte om det riktigt är "morgon", snarare lunchtid. I vilket fall som helst, hej på er!
Hoppas ni sovit gott, även om folk kanske tutat och skrikit i kvarteret, pga studenten. Jag tkr inte man ska  klaga. Man tar själv studenten förr eller senare, om man inte gjort det redan då förstås.
Tkr det är trevligt med lite fest då o då. Idag ska jag inte göra så mkt, slappa lite, läsa, chatta, kanske träffa en kompis, städa lite eftersom hela skrivbordet är bombaderat med pyssel xD
Ni får ha en trevlig dag, så ger jag er Skillboard och dagens låt och lite sånt lite senare.
Okey?;)


Dom hade jätta coola ballonger i stan igår! Som ni ser här ovanför på bilden, den runda, genomskinliga ballonmgen, med gula och blåa saker i och blåa och gula hjärtformade saker nedanför, det är en stor ballong, med små hjärtformade ballonger i med några likadana ballonger runt repet man håller i. Skit snyggt!
Gillar verkligen hur de har tänkt!


Det var MASSOR med folk igår i stan! Kolla bara längst uppe på bilden, där det är massor av färger. Det är människor!Fast, de antalen som ni ser på bilden, det var ungefär en sjundedel av alla som var där i stan.

Vädret idag ser ut att bli bra!;D
Solen skiner, och himmlen är molnfri! Luften är inte JÄTTE varm, lagom varm med en vindpust som kmr lite då och då;)Hoppas även ni får ett suveränt väder idag!;) Vi ses sen, då jag kmr ge er skillboard!;)

Godnatt allla!

Hejdå allihopa! Tänkte gå och sova nu... Är riktigt yr, så jag kan knappt sitta på en stol.. Är även trött... Vi får höras mer imorrn, då ni även får Skillboard. Glöm nu inte att gå in på YouTube och kolla på Skillboard! Kolla speciellt på vecka 23! Den är lite speciell till skillnad från de andra som vi gjort. Vi hörs imorrn allihopa! Natti natti!//Felixiz


Gött väder, God mat, gött sällskap... En perfekt dag! Denna dagen kmr jag alltid minnas precis som om det vore igår... Ja, det var ju idag, eller igår, eftersom klockan är över 12 på natten, vilket man brukar säga är en ny dag. Men i vilket fall som helst, jag kmr alltid minnas denna dagen! Denna underbara dag(om vi räknar bort 12 slaget), kmr jag alltid minnas. Även om jag tappar minnet, kommer detta ninnet från idag att sitta kvar... (Y)

Hoppas ni oxå har haft en toppen dag, i det underbara vädret!;)

It´s Party In The Garden!

Party In The Garden är precis vad det varit idag... Är helt slut nu, men jag ger er ändå lite bilder från idag... Orkar egentligen inte, men ni får lite nu och resten sen;) Alltså, imorrn;)
Vädret idag:

Vid lunchtid: Sol och riktigt varmt

Vid 2 tiden: Nästan molnfri himmel och extremt varmt

Vid 17 tiden: Fortfarande sol och mkt varmt

Vid 21.30  tiden: Solnedgång och mkt kallt

Vid 22.30  tiden: Måne, mörkt och kallt

Vid 23 tiden: Mörkt, Kallt och svalt i luften

Vid 23.05 tiden: Kallt, Mörkt och fuktigt
Tkr det är RIKTIGT kul att se hur vädret kan förändrats från tid till tid. Helt otroligt!(Ursäkta Kamera stafiet... Det bara stod där när jag tog foton xD)

Titta bara på bilden. Visst säger en bild mer än tusen ord? Min dag har varit toppen!


Min dag skulle inte ha varit så fantastisk utan min underbara bror, som tog studenten med ett leende på läpparna, och mina föräldrar. Jag tog inte studenten idag, utan min bror, men det spelar ingen roll. Min dag har ändå varit underbar!
Ännu en dag att blicka tillbaka till...(Y)

Student Firande!!

Tänkte att jag kanske kunde överföra bilderna nu.. Får se om jag hinner lägga upp de ikväll... Är faktiskt ganska trött efter den enormt långa dagen! Får se hur det blir med bilderna... //Felixiz

Snacka om rörig dag...!

Känns som min dag aldrig tar slut... Känns som min dag har varit på 2 dagar. Scarry!
Först gick jag i skolan. Sen kom jag hem, bytte om och åkte ner i stan, där jag såg när brorsan kom utspringandes. Sen var jag i stan ett tag och tittade på studenteerna. Sen kom jag hem igen och umgick med folk, medan alla bara strömmade in på tomten för att fira brorsan. Jag har suttit med de andra och snackat ett tag nu, men jag gick nydligen upp på mitt rum för att det blev för kallt där nere i tältet, där vi suttit och ätit och snackat...
Bilderna från min studentdag(brorsans) kmr lite senare, antagligen imorrn, eftersom jag inte har tid att föra över bilderna ikväll. Får alltså bli imorrn. Hoppas det är OK. Detsamma gäller Skillboard. Även den får ni imorrn;)
Ska ut nu ett tag, tänkte jag. I kylan igen... Nä, men jag ska faktiskt först värma upp mig igen och chatta lite med mina polare;) Hörs senare!//Felixiz
Dagen låt: Sommaren är kort- Thomas Ledin
Dagens ord: Hemligt
Med dagens ord menar jag inte att det är hemligt, utan att det finns väldigt mkt i världen som är hemligt.

Hemma igen, You Know?

Hej hej!
Nu är jag hemma igen, från en varm stund med studentfirande. Jag kmr inte ha tid att blogga så mkt mer idag, så att ni vet det. Kmr bilder från dagen lite senare, men just nu har jag inte tid att lägga upp de. Har fullt upp, och  det är jättemkt som måste göras!Vi hörs!//Felixiz

MYCKET snabbt inlägg!

Eftersom klockan snart är halv, och jag måste fixa lite saker innan jag går till skolan, så blir dettta ett mkt SNABBT inlägg! Idag kmr jag inte ha tid att blogga, för jag ska fira min bror som tar studenten, och vi ska såklart ha en liten studentfest och sånt;P Så det blir inte så mkt bloggande idag. Kanske blir detta det enda.  Får se. Måste i vilket fallsom helst dra iväg nu... See you later! Chiaooo!//Felixiz

Äntligen fint väder!!

Åh! Så glad jag blev när jag tittade ut! Eller, jag har ju suttut och tittat ut genom fönstret i stort sett hela dagen, men jag märkte nu, att det äntligen blivit SOL! Gud vad glad man kan bli av solen. Idag har ja varit jätte trött tack vare vädret, men nu är jag jätte pigg och hoppar upp och ner vart jag än ska gå;)
Radion på högsta volym, öppet fönster och en pigg människa innanför väggarna. Kan det bli bättre?? ;D
Ha en skön kväll, och hoppas att ni inte störs av det störiga ljuset utifrån..:/
Men det är ju sommar!! Inget att klaga på precis...?;P Hejdå! //Felixiz

Underbart med sommar! Blir inga fler inlägg idag, och ännu mindre imorrn...
Får se hur det blir i helgen...En kompis kanske hänge med och tittar när jag rider.
Ska bli kul i helgen. Ha det gött!

Ny lista imorrn!

Imorrn blir det en ny Skillboard!
Hoppas ni hittade nån ny, bra låt i Onsdas;P
Imorrn blir det fler, "nya" låtar.
I Onsdas gjorde jag en "tavla" i slöjden, på Skillet. Den blev redit fejlad xD


Vi hörs väl antagligen senare ikväll, för nu kmr jag läsa lite. Tjaddå!//Felixiz

Tiden bara RUSAR iväg!


Någon som håller med mig om att tiden RUSAR iväg??

Jag saknar dig så mkt...

Nizir... Om jag bara nämner det poppar det upp minnen i skallen på mig och honom... Och bara tanken på Horse Power får mig att vilja gråta... Även fast HP inte är sant...

Det kändes som en mardröm, som jag skapat. Ovanför mig stod Nizir. Han tittade ner på mig och jag upp på han. Ja, världens vackraste häst stod där, ovanför mig, och jag kunde inte göra något. Inte säga till honom att han var bäst, eller att han var den finaste i hela världen. Allt var så fel...

Det var en del från HP(Horse Power), som jag skrivit under en viss tid. Berättelsen är på 76 sidor, och handlar mycket om hästar, men även om kompisar, spännande mysterium och fina kvällar på stranden.
Berättelsen handlar om att jag och mina kompisar sover över i min stuga. Varje morgon cykla vi bort till ridskolan, för att tillbringa hela dagen där. Vi får nya vänner, som också är där för att umgås med hästar, de veckorna då jag och mina kompisar också ska vara där. Plötsligt inträffar det väldigt många häststölder i samma område i Sverige. Häststölderna ökar, och slår snart rekordet över hela världen. Jag och mina kompisar börjar upptäcka vissa saker och försöker ta reda på vad som egentligen händer. Men allt verkar vara i en enda röra, och det är inte lätt att para ihop sakerna, och få pusselbitarna att falla på plats. En kväll, när vi stannar kvar på ridskolan över natten, hör vi några röster från hagarna. I en av hagarna står två män och föser ut en av hästarna, ut från hagen och bort mot en transport. Vad ska vi göra? Ringa polisen, kontakta en granne eller klara av det själva? Mycket kort tid, och för svåra val...
Ja, det är ungefär det som HP handlar om. Jag har bara skrivit den för skoj skull, när jag inte haft något att göra. Jag tkr den verkar väldigt verklig, och det är därför som jag blir rörd av att tänka på den, i och med att det händer så himla mkt! Både roliga och sorgsna saker. Jag måste gå nu, men vi ses senare! Chiao!//Felixiz

Jag tänker på dig varje natt, Jag kan inte sova utan att veta att jag ska få träffa dig snart igen.
Varje gång jag varit hos dig längtar jag tills nästa gång jag får komma till dig igen.
Du betyder otroligt mkt för mig, och jag ska alltid minnas dig, även om det kmr en ny favorithäst i mitt liv(svårt att tro, ganska svårt att gå om dig när det gäller kärleken du ger alla runt omkring dig). Du kmr alltid finnas i mitt hjärta...(Y)


Hopplöst...

Mina lärare var hopplösa idag. Vi diskuterade vilken låt vi skulle ha på skolavslutningen, och då röstade vi om vem som ville ha en viss låt, School´s Out, eller nåt. Och då var det 7 som ville ha den! Av värsta 33 elever! snacka om marioritet. Men min lärarare lyssnade tydligen inte på det(även om hon sett resultatet med egna ögon). Hon bara; Ja, då får ni öva på denna låten till imorrn, så ska ni kunna den då. Jaha? Imorrn? Hela denna dagen ska jag ju göra annat! Och andra oxå! Så, när ska vi få tid på att öva? EN DAG! Helt jukt ju! Hon sa även att man kunde öva på en annan låt, vilket jag kmr att göra. Vet inte hur det blir med uppdateringen idag.. Ni får vänta och se;) Hedjå! //Felixiz

Vilken Lycka!

Fick nyss höra på radion att de spelade upp What Are Words! Så himla glad jag blev, asså!
För låten är typ den bästa som  finns, och att låten är om hans flickvän är så otroligt! Så underbar person han är! Han- Chris Medina- ger aldrig upp och kämpar till sista droppen. Good!
Var i stan idag. Kul att gå runt och titta lite tkr jag. Hittade en superskön klänning. Väldigt fin oxå.
Tänkte fota lite senare. Naturen är så vacker! Fick en bild på en koltrast idag. Riktigt vackra fåglar- även om de bara är svarta med orange/gul näbb. Snart är skolan slut, och då börjar det efterlängtade sommarlovet! Får se hur det blir med uppdateringen då. Blir nog inte lika mkt uppdatering då som nu, eftersom jag kmr hitta på ganska mkt. Sen ska jag iväg ett tag på lovet oxå. Hoppas ni hittade nån bra låt igår av Skillet. Det var ju trots allt 10 låtar på Skillboard, och 10 är ju ganska mkt. Från början valde jag och min kompis bara ut fem. Men eftersom Skillet gjort så bra låtar, så har vi höjt antalet till 10 ist. Tkr det är rätt lagom. Vi hörs väl senare, fast det kmr inte bli fler inlägg idag. Är ganska trött efter Beahhandbollen... Trött i benen, huvudet och i armarna. Blir mer uppdatering imorrn. Hejdå!//Felixiz

Vinter

Sommar

Ser ni skillnaden?:O Wow, vad tiden har gått FORT!
Jag föredrar sommar före vinter. Själv då? Sätter du vinter fram för sommar, eller tvärtom? Eller tkr du kanske att båda årstiderna är lika bra, på sitt sätt?

Snabbt inlägg...

Ja, som jag sa innan idag skulle det bli ett litet inlägg idag.
Dagen idag var helt okey. Rolig, precis som mina onsdagar är;)
Slöjden var det bästa med dagen, förrutom min kompis redovisning då. Hon bjöd på nån Tahländsk efterrätt. Lite speciellt;) Men slöjden iad, den roligaste någonsin, Tyyp!
Vår lärare gick runt och sjöng hela tiden, och sen så var det sista lektionen slöjd vi har på den skolan, så det var en ganska speciell lektion. Med speciell menar jag rolig. Ska nu snart iväg, så jag kmr inte ha tillgång till datan på ett tag... Men jag kmr såklart slänga in något inlägg ikväll. Vi hörs! Tjaddå!//Felixiz

Sommaren har äntligen kommit!

Snart sommarlov!Men några dagar kvar...

Ja, snart(om en vecka ungefär)är det sommarlov!
Kan inte fatta det... Nyss var det lixom början av skolan, då man just börjat. Första dagen av terminen. Och nu snart är det sista dagen. Känns väldigt scarry:S
Idag så ska jag ha Spanska på morgonen, sen lite andra lektioner. Ser ut om att dagen kmr bli helt okey. Inte världens bästa skoldag kanske, men helt okey. Ska avsluta dagen med slöjd ida. Great!
Tror nog jag ska dra nu... Vi hörs!//Felixiz


Fin kväll ändå;)

Det blev, trots mina åsk- fantisier, uppehåll nu på kvällen. Det är jag tacksam för. Tänkte gå och lägga mig och läsa en bra bok nu, eftersom jag är ganska slut efter Beahhandbollen. Kanske inte så kontigt?
I vilket fall som helst, blir det inget mer bloggande idag. Imorrn vet jag inte hur det blir med uppdateringen, får se hur det blir. Tror jag kmr få lite tid över på kvällen. Först ska jag iväg till skolan, och sen ska jag iväg ett tag. Vet inte hur länge jag kmr vara borta, men ett eller två inlägg blir de imorrn. Ha det gött och vila nu ut er till imorrn. Snart är det sommarlov(för de flesta)!(Y) Chiao!//Felixiz

Ser ni spindlen?;S Hoppespindel;)


Blir det någon åska, eller?

Jag har en fråga, som jag ställt mig hela dagen. Blir det någon åska, eller?
Det stod att det skulle bli åska idag... Men inte har det väl kommit nån åska för de?
Jag hoppas såklart inte att det ska bli åska, för jag är lixom livrädd för åska... :S
Hoppas att det blir sol imorrn:) Blir så trött av det här tråkiga vädret... Slår vad om att jag inte är ensam om det.
Tänkte pyssla lite nu. Scrabbooking(stavning?). Det är alltid kul at pyssla lite. Kanske får ni se resultatet senare..:)
Vi hörs!Hejdå!//Felixiz

Dagens låtar;)

Dagens låtar: What Are Words- Chris Medina         Just So You Know- Jesse McCartney
Sådär ja, sen skulle ni få några bilder på en fågel, och hennes bo;)


Ser ni fågeln uppe på tunnan?

Ser ni hur gullig den är?:)
Tänk att den bytt bo i den där tunnan;D
Hörs senare;) Hejdå!//Felixiz

Skillboard- En lista på låtar av Skillet

Ja, då tänkte jag att ni skulle få skillboard!:)

Skillboard- Topp 10
1. One Day Too Late
2. The Older I Get
3. Forgiven
4. Lucy
5. Would It Matter
6. You Are My Hope
7. Comatose
8. Better Than Drugs
9. Looking For Angels
10. Whispers In The Dark

Som ni säkert redan listat ut, så är topp 1 bäst, och topp 10 sämst(enligt mig och min kompis som kommit på skillboard, och som kör det varje vecka).

Skillboard finns även på Youtube

Ska snart till bibblan med en kompis, kmr mer inlägg senare;)

Ja, ska som sagt snart iväg till en kompis. Sen ska vi iväg til bibblan. Behöver lite nytt att läsa;)
Beahhandbollen gick ganska bra idag. Jag och mitt lag vann en gång, av 10 xD
Men vi hade verkligen jätte kul! Och det är väl det viktigaste? Tänkte föra över bilder idag, så de får ni lite senare...:) Måste dra nu, men det kmr som sagt lite inlägg senare, bla om Skillboard(som jag glömde ge er i fredas...), Dagens låt, dagens ord/mening och lite bilder;) Vi hörs! //Felixiz

Åska...

Det har varit åska hela natten typ. Asså, det var verkligen järtte konstigt väder igår.
Först var det OTROLIGT varmt, och man kunde sitta ute till tio om man ville(på kvällen). Sen så varade de där fuktiga, varma, obehagliga klimatet till runt 11, sen började det plötsligt blåsa upp, och blixtra. Efter en halvtimme började det att ÖSREGNA! verkligen konsigt väder, som sagt...
Idag är det fint väder iaf, förutom att det är ganska dimmit. Ska sticka till skolan nu, har ju Beahhandboll idag;)
Önska mig Lycka Till!(Y)

Vad ska du själv göra idag? Först skola sen kompisar, eller kanske sovmorgon till tio och slutar fyra?

Hejdå!//Felixiz

Beahhandboll...!

Idag ska det bli lite Beahhandboll. Ska vara medi Skol- OS. Vet ej hur man gör men det lär jag väl mig;)
Någon annan som tävlar i nån gren i Skol- OS?

Kanske tävlar du i skytte(eller vad det heter)?
Eller nån annan gren som man måste sikta på och att man är ute i naturen, nära djuren?

Kanske sista inlägget idag, för jag är jätte trött...

Jag är jätte trött, så det blir nog inte fler inlägg idag. Bara så att ni vet, menar jag. Ha en skön dag och gå gärna ut i det fina vädret. Det skadar aldrig;) hejdå!//Felixiz

Sveriges Nationaldag

Hej på er alla!
Idag är det Sveriges Nationaldag och det är OTROLIGT varmt!
Idag har jag inte tänkt göra så mkt. Än så länge har jag lyssnat på musik- 2 fantastiska låtar- och läst. Sen har jag ju såklart ätit frukost och lunch;) Bilderna på fågelboet i tunnan har jag tyvärr inte överfört till datan ännu, så de kmr nu att få lite senare hade jag tänkt;) Jag kom att tänka på en sak idag... Tänk vad hemsk världen är... Det finns en artist- Chris Medina- och han är så himla begåvad! Vad jag har förstått så friade han till sin flickvän och två veckor innan de skulle gifta sig eller nåt sånt råkade hon ut för en olycka. Och idag behöver hon hjälp med att gå och sånt. Tror till och med att hon sitter i rullstol. Chris ställde upp i Idol för ca. 4 månader sen eller nåt, för det ville hans flickvän, och han är verkligen begåvad! Man gråter när man lyssnar på honom... Han har sån kärlek i hans röst, och låten han gjort- What Are Words- är så pampig! Det var nån som hade frågat honom varför han inte lämnade henne eller nåt sånt, och då hade han sagt ; men det är ju nu som hon behöver mig som mest.Han har alldeles rätt! Jag fattar inte ens hur nån kan fråga en sån sak som varför han inte lämnar henne?  Vet inte om jag fattat rätt, men i vilket fall som helst, världen är ganska otrolig. Jag tkr verkligen ni ska lyssna på hans låt; What Are Words. Jaa... Den andra låten jag lyssnat på idag har ni säkert hört; Jesse McCartney med Just So You Know. Den släpptes 2006 tror jag. Ganska gammal, men riktigt bra! Det var mina två låttips. Har fått ena låten som tips från en kompis, och sen den andra har jag lyssnat på te gånger men låttitlen fick jag av samma kompis som gett mig den förra låttitlen. Stort tack till henne! Sen skulle jag vilja tipsa er om en bok osså, denna:

Kanske man inte ser så bra, men boken heter iaf Inga Livstecken och är skriven av Inger Frimansson. Riktigt bra.
Sådär. Nu måste jag ut i det fina vädret, så vi hörs väl senare! Chaio!!//Felixiz

Första doppet iår!

Yeah!
Igår tog jag mod mig och badade, vilket var första badet detta året! Verkligen stolt!Konstigaste var att det inte var ett dugg kallt! Asså, visst var det väl ganska kallt i början, men sen gick ju det över. Idag var mitt andra dopp detta året;D Yeah! Tänkte ge er bilderna från några dagar av veckan.

Tornado på Bakken

Spökhuset

Ser ni olstrålarna där uppe som strålar ner? Tkr det är as coolt!

Så här såg stranden ut i torsdas kväll

Titanc museet i Danmark

Mitt öga- vet ej hur bilden blev sån... xD


Sådär ja... Bilder sen ungefär hela veckan. Inte måndas, inte onsdas, och inte heller från i lördas. Ska dra nu. Ha det gött! Imorrn är det Nationaldagen. Hedjå!//Felixiz

Världens bästa helg! Bästa starten på sommaren!

Ja! Då är man hemma igen från att ha varit ute i sommarstugan. Min vecka har varit perfekt och den här veckan... Den går inte at beskriva med ord! Men i vilket fall som helst så har min vecka sett ut så här:
* Måndag: En vanlig skoldag
* Tisdag- Tivoli med klassen
*
Onsdag- Sovmorgon och vanlig skoldag
* Torsdag- Fest med några kompisar
* Fredag- Trött
*Lördag- Sov över med min bästis, den bästa helgen NÅNSIN!
* Söndag- Slappat

Okey, min veka det antar jag.... Mina favoriter: Tisdagen, Torsdagen och lördagen. Vilka höjdare, och bäst på sina sätt! Tisdagen hade mkt spänning i sig, Torsdagen var rolig på alla sätt och vis, och Lördagen var så speciell. Jag och min bästis, Sosso, sov över i min stuga. Vi hade verkligen askul, och gick väldigt mkt den dagen. Vi fick uppleva många roliga saker, bla kom en man fram till oss med en stor hund och började prata om vädret medan hunden slickade på mina händer. Jahapp...XD
Sen halv 10 på kvällen gick vi ner på stranden och tog ett KVÄLLSOPP! hur sjukt roligt är inte det va? HALV 10!! hahha! Och det var inte ens kallt! Hahha!xD
Så min vecka har varit en mycket bra och rolig vecka. Ska dra nu, men ger er lite bilder från veckan lite senare, bla några foto på en tunna där en fågle bytt bo i. Ganska knasigt men roligt xD hejdå! //Felixiz

Ska snart sticka, men ville bara säga...

... Att jag inte kmr kunna blogga torsdag eller fredag morgon. Och som vanligt inteb heller på helgerna. Visst, det kanske blir ett litet inlägg på fredagen, lördagen eller söndagen, men inte den uppdateringen jag har på vardagarna. Kmr såklart lägga upp bilderna sen igår lite senare, förhoppningsvis idag. Men nu måste jag som sagt sticka. Ska snart iväg till skolan, runt sådär 10. Hejdå!//Felixiz

En staty

Sovmorgon till tio över tio, men ändå är jag uppe...

Öhh!!
Trött som en guldfisk! Äh, inte vet väl jag, men trött är jag... Igår hade jag askul! Jag och min klass var på Bakken, om jag inte nämnt det innan. Vi var där från 2 på eftermiddagen till nio ungefär. På kvällen. Vi hade askul. Fast, det kanske man brukar ha på tivoli och sådant?;P
Jag åkte inte så mkt, eftersom jag är höjdrädd, men jag åkte det mesta och jag hade jätte kul!
Den roligaste karusellen tkt jag var Bläckan;) Hahha, men den är faktiskt rolig!
Jag kom hem- alltså hem hem- runt 10 på kvällen. Sen var jag så trött så jag gick och la mig klockan 11;P
Även fast vi har sovmorgon idag!x)
Bilderna från igår kmr komma lite senare, eftersom jag inte hunnit föra över dom till datan, och sen har jag inte tid eller ork heller- eftersom det nog är ganska många. Ska hur som helst sticka ner och äta frukost. Ha en skön dag, sista dan i veckan skulle jag tro, eftersom det är Kristi himmelfärds dag imorgon, o då brukar de flesta vara lediga.
Hejdå!    //Felixiz

RSS 2.0