Lite off

Ber om ursäkt för den USLA uppdateringen. 
Meen.. 

..JAG HAR VARIT PÅ BOKMÄSSAN I GBG :D 
Driver en bokblogg med min bästaste vän, Zozzo, och bloggen heter Bokzoem. 
Bloggen har vi drivit i 1 år och 1 månad, och under denna tid har vi lärt känna MASSOR med underbara människor som delar samma intresse..! Så igår annordnades två bokbloggarträffar, och jag och Zozzo gick på båda :) 
På den andra bokbloggarträffen var det helt A W E S O M E. Fick träffa alla underbara bokbloggare(lite mer än 30 st). Vi fick sitta i en egen lokal, med snacks och läsk. Vi fick goodie-bags, med böcker ofc ;) 
Fick även påse med böcker och dem som vann citat-tävlingen kunde vinna ytterligare böcker!;) 
Det var grymt roligt att få träffa alla, irl liksom ^^ 
Det känns jobbigt att man ska behöva vänta i 1 år.. Men nästa år kommer de andra, som inte var med detta året, och det ska bli så SJUKT roligt!:D 

Fick totalt med mig 16 böcker hem, varav c:a 5 jag köpt själv ;) 

Det var verkligen en lärorik dag igår. Satt på föreläsningar där författare kom och pratade om sina böcker och gav råd och tips om hur man på bästa sätt skriver och ger ut en bok, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Jag själv är väldigt intresserad av att skriva och tänker försöka satsa på skrivandet, och om det inte går hela vägen ut, så vet jag vad jag istället ska satsa på :) 

Kom hem runt åtta igår, heeelt slut(gick upp kvart i sju igår morse). Kollade lite på en långfilm men sen somnade jag hehe. Idag är det träning som gäller- spinning står på schemat- och sen ska jag kolla igenom veckans läxor :) Hoppas ni haft en lika grym helg som jag haft..! PEACE. 

Böcker är  l i v e t  för mig..<3 

Kommentarer
Postat av: Lisa

åh, Bokmässan ... önskar att jag kunde åkt på den. :|

Förresten, jag tycker din gymgrupp låter väldigt rolig. Att få pröva på olika sporter varje gång. Jag skulle gärna göra det själv nån gång! :)

2012-10-03 @ 19:12:49
URL: http://boklisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vänligen skriv in ditt namn nedan:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Din egna URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0