Drömmen om PonnyAkuten

Inatt drömde jag om Ponny Akuten. Jag vet faktiskt inte varför, egentligen, men jag drömde om Ponny Akuten och det var såå otroligt!
Jag åkte dit med ridskolehästen Tippan för att jag behöver så otroligt mycket hjälp med henne. Galoppen bland annat. Och hoppning. Vi var i det stora ridhuset hos Tobbe. Skulle hoppa, och rädd som jag är sa jag att jag inte kunde det. Så jag fick rida ett mindre hinder på ca 10- 20 cm. Jag fick träffa Nellie Berntsson, som dessutom har bloggen www.nellieberntsson.se. Det var såå himla kul att få träffa henne! :D
Hon berättade om sin blogg och vi snackade mycket om hur kul det var att blogga.
Sista dagen sa Tobbe att vi behövde samlas. Vi tog ett gemensamt foto, han skrev upp våra namn på ett stort papper och sen sa han att dom satte upp ett collage på alla deltagare varje år. Det var så SJUKT kul att vara på Tobbes gård. När jag lämnade stället var jag så besviken att man inte fick stanna längre. Men ändå nöjd. Fick inte problemet löst, såvitt jag vet. Jag drömde bara om två dagar på lägret så jao... x)
Men den tiden jag minns från drömmen var det AMAZING! :D
Jag önskar jag hade fått hjälp med ridningen..
Träffa en specialist, få råd- hjälp- och bli betydligt bättre.
Inte lösa ett problem av 100 på fyra-åtta gånger(om inte mer...).
Jag och mamma ska kolla upp en gård som ligger i närheten och se om jag kan gå där. Dom är jätte duktiga där, och har roliga långdagars läger på somrarna. Där man sover över:)
Jag längtar tills jag rider på en högre nivå, få uppleva känslan igen att: YES! JAG KLARADE DET! Det fick jag uppleva med galoppen och guuud vad AMAZING! :D


Nog för mina drömmar... :P Hörs snart igen, då jag kommer med mina fina bilder.
Men först en fråga:
Vad tycker ni om Ponny Akuten? Tittar NI på det? Eller, är det barnsligt och slöseri med TID? Kommentera på! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vänligen skriv in ditt namn nedan:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Din egna URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0